Rastopit će vam srce

Maleni se sakrio i ukrao im srce: Rakitići predstavili novog člana obitelji čiji dolazak su planirali

Naš nogometaš koji s obitelji živi u španjolskoj Sevilli ne krije da kućni ljubimci imaju posebno mjesto u njihovom domu, a nedavno su udomili još jedan par preslatkih šapica.

Supruga našeg slavnog nogometaša sa španjolskom adresom otkrila je da je u obitelj Rakitićevih stiglo preslatko "pojačanje". Raquel Mauri nije izdržala i prva je objavila vijest na svom Instagramu, uz sliku sebe i malenog psića. Njen suprug Ivan Rakitić, za sada nije objavljivao snimke, ali je dolazak malenog četveronošca već najavio.

"Dobrodošao Teddy", poručila je Raquel uz fotografije na kojima se vidi da smeđe štene grije ispod plavog džempera. U oznakama je kazala da psić "ne može biti ljepši".

Raquel je i u Insta storyju pokazala kako se njihove djevojčice Althea i Adara igraju s psićem. "Ukrao nam je srce", napisala je Raquel. No maleni Teddy nije jedina životinja u njihovom domu.

Ovog novog člana obitelji Rakitići su planirali, a to je dao naslutiiti Ivan u svojoj objavi na Instagramu prije mjesec dana. Na simpatičnoj fotografiji naš slavni nogometaš čuči u dvorištu i razgovara s obiteljskim ljubimcima koji ga pozorno gledaju.

Čitajte i: Za krizu ne znaju! Rakitić je Raquel osvajao dulje nego Ligu prvaka, no nije požalio

Sa šapama u svemu

"Pokušavam obajsniti Nunu i Enzu da će uskoro imati novog prijatelja", napisao je Raketa kraj fotografije na engleskom i španjolskom.

Dva psa sada su dobila i četveronožno pojačanje, a koliko su ljubimci važni Rakitićevima, može se vidjeti i po objavama koje naš nogometaš objavljuje s vremena na vrijeme. Uz njih, kako je napisao, puni baerije za nove sezone, zatim i trenira, a naravno svojim ljubimcima žele priuštiti samo najbolje, tako imaju i vlastiti namještaj.

"Psi su dio naše obitelji. Ima još toga što se nije vidjelo, imamo i malog zeca", otkrio je Ivan Rakitić u ranijim razgovorima za medije. Dodao je kako njihove dvije kćerkice obožavaju životinje te s njima često odlaze u zoološki vrt.

Linker
19. travanj 2024 08:35