stvara joj pritisak

Mama Kris željela bi još jedno unuče, ali Kendall se ne da: Evo što joj je odgovorila na neugodno pitanje

S obzirom na to da se Kardashian-Jenner klan svake godine širi, glava obitelji, Kris Jenner, misli kako bi nejzina kći, koja jedina od sestara nema dijete, trebala raditi na potomcima.

Slavna manekenka i pripadnica najpoznatije reality obitelji, Kendall Jenner, vrlo je ljuta na majku Kris Jenner zbog pritiska koji joj stvara. Naime, njih dvije su gostovale su u video intervjuu za E! News' Daily Pop povodom izlaska njihove nove reality serije "The Kardashians", a Kendall je otkrila što ju je majka nedavno upitala.

S obzirom na to da je manekenka jedina u obitelji koja još nema dijete, Kris je željela znati kada planira roditi. "To je sto posto nešto što bi moja mama pitala. Ona mi stvara najveći pritisak. Samo će mi odjednom poslati poruku i reći 'Mislim da je vrijeme', na što ću ja odgovoriti 'Zar ne odlučujem ja o ovome?'", na što je Kris odgovorila da je ona samo tu da je podsjeća.

image

Kardashian-Jenner obitelj.

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Svi se pitaju zašto: Slobodni su, uspješni i ludo se vole, ali se ne žele vezati

Kendallina mlađa sestra Kylie, koja je nedavno rodila drugo dijete, također bi voljela da njezina starija sestra postane majka. No, Kendall potomak, očito, nije tako skoro u planu, bez obzira na to što je već gotovo dvije godine u vezi s NBA zvijezdom Devinom Bookerom.

Niti jedno od njih se još ne želi vezati, a Booker je za Wall Street Journal nedavno odgovorio na pitanje kako se nosi s pritiskom medija i javnosti.

"Ne mogu reći da je teško. Iskreno, uživam u životu punim plućima, i to mi je bilo lako izgovoriti jer nije uvijek bilo tako, ali osjećam da sam trenutno na dobrom mjestu. Volim svoju obitelj, volim ljude oko sebe i volim utjecaj koji imam na ovaj svijet, mlađu generaciju i djecu koja se ugledaju na mene”, kazao je Booker. Izvor blizak paru je pak rekao da Kendall "ne misli na prsten ili ekstravagantno vjenčanje, već je sretna stanjem njihove veze".

Čitajte i: Obitelj Kardashian blistala je na premijeri nove, sasvim drugačije serije

image

Devin Booker i Kendall Jenner.

JOHN ANGELILLO/UPI/PROFIMEDIA

U specijalu za ponovno okupljanje realityja "Keeping Up With the Kardashians" manekenka je objasnila zašto želi njihovu vezu zadržati privatnom.

"Kylie i ja smo imali priliku gledati naše starije sestre kako prolaze kroz brakove, veze i prekide, i to prilično javno. Ne želim da se moje sestre uvrijede, ali mislim da je privatnost nešto što osobno preferiram od malih nogu. To mi uvelike olakšava život, a naš odnos, da budem potpuno iskrena, čini puno boljim. Osjećam da je to privatna stvar i nije na bilo kome drugom da sudi ili zna", otkrila je.

A kako izgleda svakodnevica svakog člana poznate obitelji posebno, moći ćemo vidjeti 14. travnja kada počinje emitiranje nove serije "The Kardashians".

Linker
17. travanj 2024 18:10