svjež zrak za energiju

Mama s čeličnom voljom: Nevena Rendeli otkrila kako je vratila liniju nakon dvije trudnoće

Nevena Rendeli uz tri malene djevojčice uspjela je održati uspješnu karijeru, a zdravom je prehranom i tjelovježbom na svježem zraku uspjela vratiti i zavidnu figuru. Kako joj to uspjeva, otkrila je fanovima na društvenim mrežama.

Producentica, voditeljica i osnivačica tvrtke Primetime komunikacije, Nevena Rendeli, zna kako je to biti rastrgana između obiteljskih i poslovnih obveza.

Majka triju djevojčica, blizanki Lee i Mare te malene Vite, oduvijek je bila predana tjelovježbi te se mogla pohvaliti vitkim stasom, a kako je uspjela vratiti formu nakon dva poroda, fanovima je malo po malo, otkrila na društvenim mrežama.

Fitness je izuzetno važan za održavanje fizičkog i psihičkog zdravlja, a svoje treninge Nevena najradije "odrađuje" u prirodi, i to u dobrom društvu.

"Boravak u prirodi obilježio je 2020., a čini se da će i 2021.! Kad opet bude sve normalno nadam se da će nam te dobre navike ostati, meni u svakom slučaju pašu, a sudeći po vašem praćenju takvog sadržaja i vama", napisala je Nevena uz snimku planinarenja po Sljemenu, kojom je ujedno zahvalila fanovima što je na Instagramu dosegla brojku od 50.000 sljedbenika.

Dijeta koja vodi do vrhunskih rezultata

Voditeljica se odlučila fokusirati na zdravu prehranu pa je izbacila šećer i mesne prerađevine, a mliječne proizvode dozvoljava si samo ujutro. Jede uglavnom svježe voće i povrće, meso i ribu, a izbjegava i povrće koje raste pod zemljom. Unos ugljikohidrata u potpunosti je smanjila, a umjesto bijelog kruha, sama priprema onaj od heljde, po receptu koji je podijelila s fanovima na društvenim mrežama.

Čitajte i: Nevena Rendeli: 'Kada sam upoznala Makovu djecu bilo je kaotično, danas smo svi velika sretna obitelj'

Linker
22. travanj 2024 05:33