Adam Levine i Behati Prinsloo
 MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Roditeljski problemi

Manekenka se našla u problemu kada joj je mobitel uzela kćerkica: 'Nekako je uspjela objaviti...'

Proslavljena manekenka Behati Prinsloo našla se u nezgodnoj situaciji nakon što joj se trogodišnja kćerkica domogla mobitela. S rokerom Adamom Levineom Behati ima dvoje djece.

Manekenka Behati Prinsloo objavila je čudnu fotografiju na Instagramu u ponedjeljak, a nakon objave mnogi su pomislili da je ponovno trudna. Fotografija 'ultrazvuka' dala je naslutiti da je supruga rokera Adama Levinea trudna treći put pa je bila prisiljena sve demantirati.

Objasnila je da se zapravo radi o slučajnoj objavi njezine kćerkice Dusty. Trogodišnjakinja se domogla mobitela slavne majke i na Instagramu objavila spornu fotografiju. Behati je objasnila situaciju i dodala da se ne radi o ultrazvuku, već trenirci fotografiranoj izbliza.

Sada mi svi čestitaju na trećoj trudnoći.

"Ljudi, ovo nije ultrazvuk. Dusty je uzela moj mobitel i nekako uspjela objaviti fotografiju koja je bila u mojoj galeriji, a činila mi se zanimljivom. Inače je ovo moja crno bijela trenirka izbliza", objasnila je manekenka.

Da podsjetimo, Behati Prinsloo i Adam Levine roditelji su dvoje djece. U vezi su od 2012. godine, a vjenčali su se tijekom ljeta 2014. Kasnije je stiglo i dvoje djece, a nakon dva poroda u kratkom vremenu, 31-godišnja Behati se vratila u formu i na modne piste.

Linker
18. travanj 2024 23:57