Mateja Vrcković
Stiže sin!

Marija Borić ekskluzivno za Gloriju: 'Sin stiže na proljeće'

Kako ekskluzivno donosi novi broj magazina Gloria, glumica Marija Borić Jerneić, koju gledatelji pamte po ulogama u TV serijama “Ponos Ratkajevih”, “Najbolje godine” i “Stella”, očekuje rođenje prvog djeteta.

Nakon bajkovitog vjenčanja u šumi kod Zaprešića ovog proljeća, zagrebačka glumica Marija Borić Jerneić (39) i njezin suprug Branimir Jerneić (43), imaju još jednu sretnu vijest. Marija - koja se do udaje prezivala Borić, a gledatelji je pamte po ulogama u TV serijama "Ponos Ratkajevih", "Najbolje godine" i "Stella" - za magazin Gloria otkrila je najslađu tajnu - da očekuje rođenje prvog djeteta. Tako iduće proljeće u njezinu "žensku" obitelj, jer ima dvije sestre i dvije nećakinje, stiže dečkić. Prošla je prvo tromjesečje trudnoće, koje je za nju doista - blaženo stanje.

"Super se osjećam, uživam u svom “drugom stanju” i sretna sam jer nemam nikakvih tegoba. Možda su za to zaslužni i geni: moja mama Nada rekla mi je da su sve tri njezine trudnoće prošle bez problema, a i moja starija sestra Kata, koja je rodila dvije djevojčice, također nije imala nikakvih komplikacija. Nadam se da će tako biti i sa mnom. Zaobišle su me jutarnje mučnine, nemam nekih posebnih želja što se tiče hrane, a da mi trbuh ne raste i ne bole me grudi, ne bih niti osjećala da sam trudna", rekla je glumica Komedije koja je obećala da će u kazalištu raditi sve dok bude mogla. Za Gloriju je otkrila je i da je u trudnoći vrlo aktivna te je "ima posvuda".

Nova Gloria osim ekskluzivne vijesti o trudnoći Marije Borić Jerneić, doznaje i da prinonove stižu u obitelj Kostelić te da drugo dijete čekaju Frano Ridjan i njegova supruga Lea. Uz to, ne propustite na dar knjižicu Anti-aging oka u kojoj vam darujemo kupon s 30 posto popusta na sve operacije u Klinici Svjetlost!

Linker
19. rujan 2022 13:48