Brojimo dane do početka

Marijana Batinić o novoj sezoni popularnog kulinarskog showa: ‘Svi su me tetošili i štedjeli‘

U RTL-ovom studiju uvijek se nešto ‘kuha‘, a ovog puta kuha se i doslovno jer uskoro na ekrane dolazi deveta po redu sezona omiljene kulinarske emisije ‘Tri, dva, jedan - kuhaj!‘, a putem društvenih mreža simpatično ju je najavila i voditeljica.

"ako se po mom outfitu to ne bi reklo, u novoj nam sezoni 'Tri, dva, jedan - kuhaj', koja samo što nije počela, nije samo cvjetalo cvijeće. Svašta sam pokupila tijekom tih tjedana snimanja - nove kulinarske trikove, pokoji Špičekov biser, Željkin recept, paket koji mi je mater poslala busom, koronu... A jednom kad sam se vratila na snimanje, prema meni iscrpljenoj i blijedoj svi su na snimanju bili toliko uviđavni i divni, baš su me tetošili i štedjeli. Ekipa, hvala vam na posebnom tretmanu, vi ste san snova svake umorne pacijentice. Srećom, moj beauty tim sve tragove umora uvijek dobro zakamuflira", u duhovitom je tonu voditeljica Marijana Batinić (40) najavila novu sezonu kulinarske emisije.

Njoj je i ovoga puta pripala voditeljska palica u popularnom televizijskom showu, a gledatelji već s nestrpljenjem čekaju ponedjeljak, 31. siječnja kada starta emisija. U njoj će žiri u sastavu Željke Klemenčić, Ivana Pažanina i Tomislava Špičeka kušati gotovo 400 jela.

Čitajte i: Marijana Batinić odlučila se za hrabru promjenu na kosi: ‘Išli smo u malo svjetlije, na jednu promjenicu‘

Iako je snimanje prošlo u ugodnoj i opuštenoj atmosferi, Marijana je u jeku snimanja morala uzeti pauzu zbog koronavirusa.

"Poprilično su me štedjeli na snimanju jer nisam baš imala energije. Naime, usred snimanja sam i ja 'pokupila' koronu, pa je po povratku iz izolacije ekipa itekako pazila na mene, trudili su se da imam što više pauza i da odmaram... Prilagodili su scene meni i hvala im na tome“, rekla je u najavi emisije Marijana koja se nakon oporavka vratila na set na kojem su tijekom cijele sezone vladale stroge epidemiološke mjere.

image

Tomislav Špiček, Željka Klemenčić i Ivan Pažanin

RTL

Sada je sve spremno za početak devete sezone showa - tave, lonci, tanjuri i kuhače čekaju nove kandidate pred kojima su napete kulinarske audicije kada moraju, ako žele osvojiti prolaz dalje, pokazati svoj neosporan talent u pripremi jela.

Tijekom audicijskih epizoda stručni žiri odabrat će one najbolje koji će zaslužiti ulazak u "grupu odabranih", odnosno u TOP 8 parova, a samo će se jedan par na kraju sezone moći pohvaliti titulom pobjednika.

image

Voditeljica i žiri

RTL

Čitajte i: Marijana Batinić zbog njega priprema tužbu: ‘Danima ga je bilo mučno i tužno gledati...‘

Kako žiri ističe - konkurencija je jaka, a želja za kuhanjem jako velika.

Svoju strast za kuhanjem tako će pred kamerama, između ostalih, pokazati i poznati dječji kirurg Antun Kljenak, Španjolac Juan Francisco Sanchez Gracia koji se iz Barcelone preselio u Istru zbog ljubavi, zgodni splitski vatrogasac Ante Batinić, kao i 74-godišnja umirovljenica Marija Bićanić.

Linker
19. travanj 2024 19:54