SJAJNI REZULTATI

Marijana Mikulić isprobala botoks za kosu i oduševila se: ‘Možda da ipak dam šansu i onom za lice‘

Poznata domaća glumica Marijana Mikulić isprobala je botoks za kosu koji ju je oduševio, a uz fotografiju rezultata tretmana spomenula je kako će možda razmisliti i o botoksu za lice.

Nakon što je poznata domaća glumica Marijana Mikulić uživala na moru, suhu kosu je odlučila obnoviti popularnim tretmanom - botoksom za kosu. Rezultati su osim nje same, oduševili i njezine obožavatelje koji se nisu mogli nadiviti rezultatima nakon tretmana.

"Došla sam s popucanim vrhovima, kosom slamom - suhom od sunca, mora, soli, a izašla van s ovom sjajnom grivom. Nemam šminke, ali sam tako sretna da moram to podijeliti! Botoks za kosu rules. Ako su rezultati ovako sjajni, možda da ipak razmislim da dam šansu i onom (botoksu) za lice kojeg se nasmrt bojim", napisala je Marijana u objavi fotografije nakon tretmana.

Čitajte i: Marijana Mikulić otvorila nam je vrata Zagrebačkog stana nakon makeovera

"Ovaj ti drugi botoks ne treba!", "Nikako botoks, nestat će taj iskreni osmjeh i pogled", "Kosa je mrak. Botoks vam nije potreban, a lijepi ste i bez šminke", samo su neki od komentara obožavatelja koji se redom slažu da Marijani botoks za lice nije potreban.

Posljednjih dana glumica je često objavljivala fotografije s plaže na kojoj je uživala sa svoja tri sina - Ivanom, Andrijom i Jakovom zbog kojih je nedavno preuredila stan.

Čitajte i: Marijana Mikulić o razvojnim poteškoćama svoga sina: ‘Osjećaj nemoći kad ne možemo pomoći svom djetetu je užasan‘

Kako je najstariji Marijanin sin Ivan ušao u tinejdžerske godine, glumica je odlučila odvojiti njegovu zajedničku sobu od braće, u čemu joj je pomogla poznata dizajnerica Mirjana Mikulec. Osim nove sobe koju su dobili ugradnjom klizne stijene, Marijana je nakon šest godina adaptirala i kupaonicu te gostinjski WC.

Linker
16. ožujak 2024 10:48