Instagram
NJEMU NAJLJEPŠA UČITELJICA

Marin Čilić se vratio u školske klupe i od supruge dobio peticu iz zalaganja

Nakon poraza već u 2. kolu Wimbledona, najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić uživa sa svojom suprugom na Jadranu gdje je - iako su školski praznici - ponovno sjeo u školske klupe, dok se Kristina našla u ulozi učiteljice.

Tenisač Marin Čilić brzo je završio svoj pohod na Wimbledon nakon što ga je Argentinac Guide Pelle pobijedio već u 2. kolu Grand Slam turnira. Ipak, nije dugo žalio što nije ponovno u finalu londonskog natjecanja, kao što je to bio prošle godine, već je iskoristio slobodne dane za odmor sa svojom suprugom Kristinom.

Par koji se vjenčao prije tri mjeseca uživao je na otoku Vrniku, jedinom naseljenom otoku u korčulanskom arhipelagu na kojem su posjetili umjetničku galeriju Vrnik Arts Club otvorenu u školi koja je posljednjih pedesetak godina bila napuštena. U stoljeće staroj školi je odvjetnik Pero Lozica smjestio galeriju, suvenirinicu, restora te dvije sobe u potkrovlju, ali i školsku učionicu. Upravo je ona bila najzanimljivija Marinu Čiliću i njegovoj Kristini koji su odmah podijelili uloge - on je sjeo za učenički stol, dok je ona stala pred ploču. Njihova fotografija oduševila je obožavatelje, a Marin je u komentarima otkrio kako je u školi najviše volio matematiku te da mu je Kristina doista najljepša učiteljica. Naravno, Marin je iz zalaganja dobio čistu peticu te se okušao u pisanju perom - baš kako se to nekad radilo.

Marin i Kristina vjenčali su se u travnju nakon deset godina veze u idiličnoj crkvici sv. Nikole u Cavtatu, slavlje su nastavili na dubrovačkoj tvrđavi Revelin i nakon svadbe otišli na mini medeni mjesec od dva dana u Istanbulu.

Saša Burić / Gloria

Linker
19. travanj 2024 20:29