OSNIVAČ FACEBOOKA SLAVI

Mark Zuckerberg objavio sretnu vijest: Stigla curica neobična imena!

Osnivač Facebooka Mark Zuckerberg i njegova supruga Priscilla Chan postali su sretni roditelji djevojčice

Facebook je, razumljivo, društvena mreža putem koje je Mark Zuckerberg objavio jednu od najsretnijih vijesti u svom životu: u njegovu je obitelj stigla još jedna bebica. Markova supruga, pedijatrica Priscilla Chan, rodila je djevojčicu kojoj su dali ime - August.

'Priscilla i ja jako smo sretni zbog dolaska naše August! Napisali smo joj pisamo o svijetu u kakvom se nadamo da će živjeti, istodobno se nadajući da neće odrasti prebrzo.', napisao je Mark i otkrio sadržaj pisma.

'Djetinjstvo je čarobno. Samo si jednom dijete i zato ne brini previše što će donijeti budućnost. Za to imaš nas i mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da ovaj svijet učinimo boljim za tebe i svu djecu tvoje generacije'. August, jako te volimo i uzbuđeni smo što s tobom krećemo u ovu avanturu. Želimo ti život pun radosti, ljubavi i barem toliko nade koliko je ti pružaš nama', riječi su koje su ponosni roditelji uputili kćeri.

Priscilla i Mark vjenčali su se u njihovom kalifornijskom domu u svibnju 2012. godine. Par već ima jedno dijete, kćerkicu Max koja će u studenom proslaviti drugi rođendan.

Linker
20. travanj 2024 04:11