FOTOGRAFIJE: MARKO TODOROV/CROPIX
čisti raskoš

Marko Grubnić prodaje luksuzni stan u Šestinskom dolu

Poznati stilist angažirao je agenciju za nekretnine za prodaju svojg stana vrijednog 309.000 eura iz kojeg se nedavno iselio.

Poznati stilist angažirao je agenciju za nekretnine za prodaju svojg stana vrijednog 309.000 eura iz kojeg se nedavno iselio.

Marko Grubnić u oglasnik je stavio svoj četverosobni stan od 116 četvornih metara koji se nalazi u elitnom djelu Zagreba gdje je cijena jednog kvadrata oko 2600 eura. Stan se nalazi na prvom katu novije građene zgrade s ukupno tri stana, jedini na etaži. Zatvorena površina stana iznosi 89,65 četvornih metara, a posjeduje i dvije natkrivene terase te garažu, spremište i parkirno mjesto.

U oglasu navodi kako je kuhinja u potpunosti namještena i opremljena kvalitetnim aparatima, u sobama se nalaze ugradbeni ormari, dekorativna kamena obloga u boravku, parket egzota, a unutarnja stolarija je bijele boje. Sav ugrađen namještaj i oprema ostaju u cijeni stana, a postoji mogućnost kupnje kompletnog namještaja. Još navodi kako stan ima protuprovalna vrata, alarm, video nadzor, pvc stolariju s dvoslojnim staklom i roletama, videoportafon, etažno plinsko grijanje te indirektnu rasvjetu. Ovaj luksuzni penthouse nalazi se na mirnoj mikrolokaciji, uvučen od glavne ceste, u blizini britanske internacionalne škole te dva kilometra od Šestinske crkve, stoji u oglasu.

Grubnić se, naime, nedavno iselio iz svoje nekretnine te je odlučio staviti je u prodaju. Sve prostorije imaju izlaz na terase na kojima se često fotografirao za Instagramu na kojemu su njegovi pratitelji već imali prilike zaviriti u raskošno gnijezdo. No, ondje se još uvijek nije pohvalio novom nekretninom u koju je odselio.

Linker
28. travanj 2024 00:08