Getty Images
Čestitke paru!

Mateo Kovačić u Rusiji slavi najvažniji dan u privatnom životu: Ljubav s Izabel cvjeta

Hrvatski nogometni reprezentativac i nogometaš Real Madrida Mateo Kovačić i njegova supruga Izabel u jeku Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji dočekali su i prvu godišnjicu braka! Sve je počelo prije osam godina…

Hrvatski nogometni reprezentativac i nogometaš Real Madrida Mateo Kovačić i njegova supruga Izabel u jeku Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji dočekali su i prvu godišnjicu braka! Sve je počelo prije osam godina…

Datum 17. lipnja zauvijek će ostati u srcima Matea Kovačića i njegove Izabel - na taj su se dan 2017. godine, u župi Sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, jedno drugome zakleli na vječnu ljubav. Upravo se u tom mjestu i rodila sreća slavnog para, prije punih osam godina. Oboje su tada još bili srednjoškolci - on je u župi bio ministrant i za oko mu je zapela ljepotica koja je pjevala u župnom zboru Lilium. Naposljetku su ih spojile nedjeljne mise.

Izabel je na njihov najvažniji dan nosila modernu vjenčanicu s otkrivenim ramenima i dugačkim šlepom, imala je savršen make-up, a svoju bujnu kosu stilizirala u polupodignutu frizuru. Mateo je pak bio naočit u trodijelnom crnom odijelu s leptir mašnom. Sreća je tada blistala na licima mladog para, a srećom odišu i danas.

Zagreb, 170617. 
Sesvetska sela, Vocinska 1.
Vjencanje hrvatskog nogometnog reprezentativca i igraca Real Madrida Matea Kovacica i Izabel Andrijanic u crkvi  sv. Antuna Padovanskog. 
Na fotografiji: Izabel Andrijanic i Mateo Kovacic.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Goršić / CROPIX / CROPIX
Izabel i Mateo Kovačić

Tijekom veze za ovaj par nije sve bilo sasvim idilično, kao što to biva u najljepšim ljubavnim romanima - već su bili par kad je Mateo 2012. otišao igrati u Inter i preselio u Milano, a Izabel je u Zagrebu studirala ekonomiju. Ništa im nije moglo stati na put i uspjeli su sačuvati ljubav. Danas par živi u Španjolskoj jer Kovačić trenutačno igra za Real Madrid, kojem je prodan 2015. godine. No, kad god im se pruži prilika, vole zajedno uživati u Zagrebu gdje je Izabel rođena, a Mateo doselio iz austrijskog Linza početkom svojih tinejdžerskih godina, upravo zbog nogometa.

Izabel na društvenim mrežama često objavi kakvu njihovu zajedničku fotografiju, bilo s putovanja, bilo iz intime njihova doma i svima je zajednički nazivnik – ljubav je u zraku. Prvu godišnjicu braka dočekali su u jeku nogometnog prvenstva u Rusiji, dan nakon što je naš vezni igrač sa svojim suigračima slavio odličan početak natjecanja - pobjedu protiv Nigerije.

Izabel je gorljiva navijačica na brojnim utakmicama koje njezin dragi igra, a sigurni smo i da ćemo je viđati na ruskim tribinama.

Instagram

Linker
28. travanj 2024 18:19