ALAMY/PROFIMEDIA
Zabrinuta mama

Megan Fox o obiteljskoj situaciji: Mog najstarijeg sina vršnjaci ismijavaju u školi jer voli nositi haljine

Glumica je u razgovoru za britanski magazin ispričala da podržava izbor svog dječaka i ponosna je na njega zbog velike hrabrosti, ali je u isti mah jako zabrinuta jer su djeca u njegovoj školi okrutna

Glumica je u razgovoru za britanski magazin ispričala da podržava izbor svog dječaka i ponosna je na njega zbog velike hrabrosti, ali je u isti mah jako zabrinuta jer su djeca u njegovoj školi okrutna

Kao poznata mama, američka glumica Megan Fox čini sve što je u njenoj moći zaštititi svoje sinove od pretjerane izloženosti medijima. U razgovoru za britanski magazin Glamour na čijoj je naslovnici, pohvalila se da njezina tri dječaka, zahvaljujući dogovoru da ne koriste neograničen pristup internetu, još uvijek nisu potpuno svjesni što znači odrastati kao dijete slavne osobe. Rekla je da je da Journey River (5), Bodhi Ransom (8) i Noah Shannon (9) koje je dobila u bivšem braku s glumcem Brianom Austinom Greenom, pohađaju školu "u kojoj drugi roditelji imaju slična uvjerenja", a djeca nisu toliko povezana s internetom "na način na koji internet koristi većina klinaca". Međutim, postoji drugi problem, prenosi People. Njezin najstariji sin svojim odijevanjem ruši rodne norme: Noah, naime, voli nositi haljine. Njegova škola od toga ne stvara problem, ali prijatelji iz razreda nisu oduševljeni.

“Jako je hrabar i ponosna sam na njega, no pritom se jako brinem. Svjesna sam da postoji razlog zbog kojeg je to odabrao, podržavam ga ali ne mogu se prestati brinuti“, kaže glumica čiji je sin Noah pokazao želju za drugačijom odjećom kad je imao dvije godine.

Čitajte i: Megan Fox i Machine Gun Kelly zaruke proslavili ispijanjem krvi: ‘Uvijek i zauvijek i u svakom životu - da‘

Dečki ne nose haljine

"Tada sam rekla sebi: 'Ok, treba mu podrška. Ne smijem ga ograničavati'. Ubrzo nakon toga kupila sam mu hrpu slikovnica, a kad je naučio čitati, dobio je i knjige koje propituju rodne stereotipe. Neke od tih knjiga napisala su transrodna djeca. Neke govore o tome kako možete biti dječak i nositi haljinu jer imate pravo izraziti se kroz svoju odjeću kako želite, što ne mora imati veze sa seksualnošću," izjavila je glumica koja se ove godine zaručila za američkog repera, Machine Gun Kellyja. Svjesna je da dječaci koji nose haljine nisu popularni među vršnjacima u razedu. To je jednostavno tako, koliko se god nastavnici trudili da ih zaštite.

image

Megan Fox sada živi s novim zaručnikom Machine Gun Kellyjem

FOTOGRAFIJE: THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

"Pohađa liberalnu školu, ali čak i tamo još uvijek postoje dječaci koji mu kažu: "Dečki ne nose haljine" ili "Dječaci ne nose ružičasto". Pokušavam ga naučiti da ne gubi samopouzdanje bez obzira na sve" otkrila je glumica. Razgovor o delikatnoj temi zaključila je prepričavajući riječi svoj sina nakon što ga je nedavno pitala kako mu je taj dan bilo u školi?

"Svi dečki smijali su mi se kad sam došao, ali nije me briga. Previše volim haljine", odvratio je Noah.

Linker
26. travanj 2024 03:47