Instagram
Sve može s gitarom

Mia Dimšić osvaja Ameriku: Novi veliki uspjeh glazbenice iz Osijeka

Da je Hrvatska postala premala za ambicije mlade Slavonke već je naveliko poznato, zato je Mia otputovala u Tennessee gdje je nastupila pred američkom publikom, a u organizaciji joj je pomogla Tatjana Cameron- Tajči.

"Moj prvi Nashville show! Još ne vjerujem da se uopće dogodio! S takvim prijateljima ništa nije neostvarivo!", napisala je Mia Dimšić uz fotografije s koncerta u Mockingbird Teatru.

"Na gitari me pratio David Langley koji je svirao s mnogim uglednim country glazbenicima, primjerice Willejem Nelsonom, a sa mnom je nekoliko pjesama otpjevala i Tajči koja je bila i moj domaćin. Pjevala sam svoje autorske pjesme na hrvatskom, ali i nekoliko novih na engleskom, uz nezaobilazne obrade američkih evergreena koje je publika pjevala s nama. Bilo je to akustično druženje u intimnom ambijentu s puno razgovora. Atmosfera je bila sjajna. Nadam se ponoviti prvom prilikom", rekla nam je Mia.

Instagram

Instagram

"Tvoje srce, tvoj nevjerojatan talent i hrabrost da nastupaš odvest ćete gdje god želiš biti. Hvala što si tako svoja!", napisala je oduševljena Tatjana Cameron Tajči koja je nastupila uz nju.

Mia je mega zvijezdu devedesetih, Tajči, osvojila na prvu nakon što ju je pozvala na svoj prošlogodišnji koncert na splitskim Gripama.

"Okupila je nekoliko nas pjevačica i pokazala svijetu koliko je važno da se žene međusobno podupiru umjesto da se natječu i ogovaraju", zaključila je Tajči dok joj je Mia rado uzvratila istom mjerom.

instagram

"Za mene je Tajči primjer kako biti mega-zvijezda i ostati ovako divna osoba.", dodala je Mia.

Mijin nastup u Americi očarao je mnoge kolege. Potporu i oduševljenje njezinim prvim prekooceanskim nastupom na društvenim mrežama izrazili su Zsa Zsa i Hana Huljić.

Instagram

Linker
20. travanj 2024 09:39