Getty Images
Nije Barack

Michelle Obama progovorila o posebnom odnosu s 'čovjekom iz sjene': 'Uz mene je bio više od desetljeća'

Bivša prva dama SAD-a u dokumentarcu na Netflixu otvorila se o odnosu sa svojim tjelohraniteljem koji je s njom prošao 'sito i rešeto' tijekom 12 i više godina služenja.

Svaka službena osoba, pogotovo ako se radi o prvoj dami SAD-a, mora imati svog tjelohranitelja. Upravo ovi ljudi nagledaju se svega i svačega, a nerijetko postanu vezani do kraja života uz osobu koju štite.

Takav odnos imaju Michelle Obama, supruga nekadašnjeg američkog predsjednika Baracka Obame i njezin dugogodišnji tjelohranitelj Allen Taylor. U novom Netflixovom dokumentarcu "Becoming", koji dijeli naziv s Michellinim memoarima, bivša prva dama SAD-a progovorila je o odnosu s čovjekom koji je uvijek bio uz nju više od desetljeća.

Los Angeles,   - 'Becoming' is an intimate look into the life of former First Lady Michelle Obama during a moment of profound change, not only for her personally but for the country she and her husband served over eight impactful years in the White House. The film offers a rare and up-close look at her life, taking viewers behind the scenes as she embarks on a 34-city tour that highlights the power of community to bridge our divides and the spirit of connection that comes when we openly and honestly share our stories..   ---------         

*

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 517055611, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN UNITED STATES, Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Michelle Obama i tjelohranitelj Allen Taylor poznaju se više od 12 godina.

"Allen je za mene više kao brat nego tajni agent. Poznamo se 12 godina, ako ne i više", rekla je Michelle, dodavši: "Provela sam puno vremena gledajući mu u potiljak", našalila se.

Iako nije često uključena u samu pripremu osiguranja prije njezinih javnih nastupa, kaže da uvijek postavlja puno pitanja.

"Uvijek želim znati gdje su agenti s pištoljima. Što ako me netko stvarno pokuša upucati? Prvo bi pogodili njih, a ja bih Allena i sebe odvela na sigurno. Pazim na tebe, Allen. Uvijek mi je to na pameti", rekla je Michelle, a Allen joj odgovara: "Znam. U to sam jako uvjeren".

Michellin tjelohranitelj također je progovorio o njihovom odnosu

U dokumentarcu se i on osvrnuo na svoj odnos s Michelle: "Radim s gospođom Obamom od 2008. godine. Znate, ako ste stalno sa štićenikom, neminovno ga dobro upoznate. Ulozi u ovom poslu su vrlo visoki tako da nema mjesta za pogreške i morate biti na 100 posto svaki put", objasnio je.

Jedan od njegovih najdražih trenutaka s Michelle dogodio se kada je obitelj Obama bila u posjetu Kineskom zidu, a Michelline kćeri Malia i Sasha željele su se spustiti toboganom. "Kada je Michelle vidjela tobogan i ona se poželjela spustiti", govori Allen, držeći fotografiju na kojoj bivša prva dama ima ogroman smiješak, dok je on prilično zabrinut.

"Kao što vidite, ona se smije, a ja baš i ne. No, ovo mi je zaista posebna fotografija. Zapravo mi je najdraža. Uvijek se moram uštipnuti i reći 'zar sam zaista sve to doživio?'", prisjetio se Allen.

Inače, komičarka Ellen DeGeneres nedavno je razgovarala s Michelle da provjeri kako se njezina obitelj nosi sa situacijom uslijed pandemije koronavirusa te kako provode vrijeme u samoizolaciji.

WASHINGTON, DC - OCTOBER 27:  U.S. President Barack Obama walks with his wife Michelle Obama (R) and two daughters Malia Obama (L) and Sasha Obama (2R) through Lafayette Park to St John's Church to attend service October 27, 2013 in Washington, DC. Obama is scheduled to travel to Boston this week.  (Photo by Shawn Thew-Pool/Getty Images)
Getty Images
Michelle i Barack sa svojim kćerima Sashom i Malijom.

"Znaš, pokušavamo strukturirati naše dane i držati se neke rutine. Djevojke su se vratile s fakulteta jer su predavanja sada online. A Barack, ne znam gdje je on. Maloprije je obavio konferencijski poziv", šaljivo je rekla Obama, dodavši da vrijeme često krate gledajući Netflix i međusobno se družeći.

"Suosjećam sa svima onima koji će tek patiti zbog predstojeće ekonomske situacije i moramo razmisliti kako ćemo pomoći ljudima kada karantena završi. No, ono što je pozitivno jest činjenica da moramo provoditi više vremena zajedno, razgovarati oči u oči, postavljati pitanja i smišljati kako se zabaviti bez da stalno gledamo televiziju ili koristimo računalo", poručila je bivša prva dama SAD-a.

Čitajte i:

Zbog emotivne objave Michelle Obame mnogi imaju suzu u oku: Jedna je mama

Lekcije za svaku ženu: Michelle Obama otkrila što kaže kćeri kad se žali da ne stane u stare traperice

Obamama sve ide od ruke, postali su prava američka tvornica novca

Michelle Obama ostavila je Meghan Markle bez riječi: Nikad iskrenije nije govorila o kćerima

Linker
10. studeni 2022 05:16