Darko Tomaš / CROPIX
Orijentalni zvuk

Mila Elegović ima novu pjesmu: Okrenula se orijentalnoj melodiji i 'očima boje jantara'

Hrvatska glumica se nakon dulje stanke vratila glazbi te izbacila novi singl. U ovoj je fazi oduševljavaju orijentalni zvukovi prilagođeni svjetskoj pop produkciji.

"Kad putujem, zaljubim se u sve, svaki dan, lebdim, ludujem, i najsretnija sam kad osjećam život kako me nosi", govori hrvatska glumica Mila Elegović opisujući inspiraciju za svoj najnoviji glazbeni singl.

Glumica i pjevačica koju poznajemo iz mnogobrojnih kazališnih, televizijskih i filmskih uloga, predstavlja pjesmu "Ćilibar", koja je početak njezinog novog poglavlja u glazbi, nakon poduže diskografske stanke. Aranžman i produkciju potpisuje Zvonimir Dusper Dus s kojim je već ranije uspješno surađivala, pa se suradnja nastavlja i na najnovijem singlu.

Zagreb, 080419.
Koranska 2.
Mila Elegovic, filmska i kazalisna glumica.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Darko Tomaš / CROPIX
Mila je filmska i kazališna glumica, ali i pjevanje je njena velika ljubav.

Mila je na svom novom "glazbenom putovanju" odlučila krenuti putevima nesputane orijentalne glazbe, španjolske, romske i armenske, prilagođene aktualnoj svjetskoj pop produkciji.

"Dušu sam ponovno pokucala na vrata, donijela svoja putovanja po Bliskom istoku i Španjolskoj i sve to pretočila u pjesmu "Ćilibar" koja govori o jantarnim očima ljudi koje sam sretala. Zlaćani odsjaj mi je razveselio srce i napisao mi ljubavnu priču o kojoj pjevam", objašnjava popularna glumica.

Pjesmu 'Ćilibar' poslušajte u nastavku.

Čitajte i:

Savršene proporcije Mile Elegović! Glumica o kilogramima, zahvatima i suživotu s bivšim suprugom

Mila Elegović slavi okrugli rođendan: 'Normalno je da pomognem bivšem suprugu kad mu to treba'

Mila Elegović se doselila bivšem suprugu: 'Tu sam doživjela da ljubav ako je prava - nikad ne umire'

Linker
15. travanj 2024 01:55