Sipa/Cropix / USA TODAY SPORTS/SIPAUSA/SIPA
Solo u gradu

Mila Kunis je lijepa sa šminkom, a ovako izgleda bez nje

Poslovni dio godine za nju je završio - sada slijedi opuštanje i bezbrižne pripreme za obiteljski blagdan - u tom opuštenom duhu, odjevena u poslovno-chic kombinaciju i bez trunčice šminke na licu, zaputila se Mila Kunis solo u grad.

Mila Kunis je u 'paketiću' sa suprugom Ashtonom Kutcherom i njihovo dvoje male dječice osvojila cijeli svijet - par slovi za jedan od iskreno najjednostavnijih i najsretnijih holivudskih parova.

Mila se zna otmjeno odjenuti, ali Mila u šetnju s djecom i dragim zna ići u najobičnijoj trenirci. Mila se zna našminkati, ali na slobodan dan Mila zna izgledati sasvim zanimljivo i bez make-upa.

Upravo je ovih dana došla na svoje: snimila je novi film, komediju 'A Bad Moms Christmas' koja u kina dolazi baš uoći Božića, i sada može slobodno uživati u ovim danima usuretn blagdanima. Paparazzi su je uhvatila kad je izlazila iz svog doma u Los Angelesu, odjevena u poslovno-chic kombinaciju s dugim crnim vunenim kaputom. Baz imalo šminke na licu, svejedno je izgledala elegantno, zanimljivo i privlačno.

Njezina i Ashtonova dječica, trogodišnja Wyatt Isabelle i jednogodišnji Dimitri u sigurnim su rukama i na njezinom licu nije bilo ni traga umoru ili brigama.

EXCLUSIVE: Mila Kunis suited up running errands in Los Angeles.
29 Nov 2017
Pictured: Mila Kunis suited up running errands in Los Angeles., Image: 356468488, License: Rights-managed, Restrictions: NO Germany, Italy, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

EXCLUSIVE: Mila Kunis suited up running errands in Los Angeles.
29 Nov 2017
Pictured: Mila Kunis suited up running errands in Los Angeles., Image: 356468496, License: Rights-managed, Restrictions: NO Germany, Italy, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Linker
19. travanj 2024 05:21