Xavier Collin/IPA/Splash News
U LAS VEGASU

Mila Kunis: Prvi izlazak na crveni tepih nakon rođenja sina

Američka glumica ukrajinskog porijekla zablistala je na crvenom tepihu u Las Vegasu na CinemaConu, prvom događanju kojem je prisustvovala otkako je prije četiri mjeseca postala drugi put majka.

U Las Vegas je stigla kako bi promovirala nastavak filma "Bad Moms" koji stiže krajem ove godine, ali nije bila u društvu supruga Ashtona Kutchera koji je ostao s njihovo dvoje djece: 2-godišnjom Wyatt i 4-mjesečnim sinom Dimitrijem. "Uvijek sigurnu" crnu kombinaciju topa na preklop i culottes hlača "začinila" je bijelim sandalama i jednostavnim lančićem oko vrata, a na crvenom tepihu nije uspjela izbjeći pitanja o svojoj obitelji.

LAS VEGAS, NV, USA - MARCH 28: Actress Mila Kunis arrives at the CinemaCon 2017 - STX Entertainment 'The State Of The Industry: Past, Present And Future' Presentation held at The Colosseum at Caesars Palace during CinemaCon, the official convention of the National Association of Theatre Owners on March 28, 2017 in Las Vegas, Nevada, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/Splash News)
<P>
Pictured: Mila Kunis
<B>Ref: SPL1470036  290317  </B><BR/>
Picture by: Xavier Collin/IPA/Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:310-821-2666<BR/>
New York:212-619-2666<BR/>
London:870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Xavier Collin/IPA/Splash News

- Sve je drugačije jer ih je sada dvoje. Noći su ponovno neprospavane, a dugi večernji izlasci s prijateljicama ili Ashtonom ne dolaze u obzir jer smo ujutro i dalje roditelji - otkrila je Mila Kunis i dodala da je najsretnija što je njihova 2-godišnja kći odlično prihvatila svojeg mlađeg brata pa se ne moraju boriti s njezinom ljubomorom.

Linker
17. travanj 2024 05:04