Bez dlake na jeziku

Miley Cyrus otkrila zašto još uvijek preferira veze sa ženama: ‘Cure su mnogo privlačnije‘

Otkako je početkom 2020. prekinula brak sa slavnim glumcem Liamom Hemsworthom, s kojim je imala vezu dugi niz godina, američka umjetnica javno je progovorila o nepoznatoj strani svoje seksualnosti.

Pjevačica i glumica Miley Cyrus sve otvorenije govori o vlastitoj seksualnosti. Ova 28-godišnja umjetnica objasnila je svoje preference kad su po pitanju muška i ženska tijela i nije se ustručavala opisati detalje u razgovoru za ‘Call Her Daddy‘ podcast.

"Cure su mnogo privlačnije. Znamo to. Mislim da se svi mogu složiti od davnih dana, pen**i su divne skuplture. Osim toga, ja nisam zainteresirana. Volim pen**e kao umjetnička djela, kao skulpturu, volim oblik, mislim da izgledaju jako dobro na stolu", kazala je Miley i zatim nastavila otvoreno govoriti o osobnim preferencijama estetike privatnih dijelova tijela muškaraca i žena. Naglašavajući da ona, očito, preferira žensko tijelo.

Osim same fizionomije žena, glazbenica voli i istospolne veze. "Ako sam u vezi s djevojkom, totalno mi odgovara biti sa nekom velikom šeficom, koja je ili jednako uspješna ili uspješnija od mene, i to je cool. Ali osjetila sam da mi ta uloga sjeda laške sa ženama. Jer i u mojim odnosima s muškarcima, mnogo puta, imala bih dominantniju poziciju", objasnila je Cyrus.

Otkako se razišla s bivšim suprugom Liamom Hemsworthom, bivša zvijezda serije Hannah Montana, otovreno je u intervjuima govorila o svom ljubavnom životu, istraživanju seksualnosti i načinu na koji prelazi iz veze u vezu.

Domaća glzabenica o svom iskustvu

Dok se o tome svemu otvoreno govori u dalekom svijetu, kod nas je jedna glazbenica privukla pozornost priznanjem da je biseksualka. Nina Kraljić, svoju je seksualnu orijentaciju razotkrila obračunavajući se s hejtericom na društvenim mrežama - a ova pjevačica koja je javno obznanila da je zaručena za muškarca - tim je priznanjem šokirala mnoge.

Ne stišava se bura oko priznanja Nine Kraljić da je biseksualna, je li zato prekinula zaruke?

Utoliko što privatni život, otkako je 2015. pobijedila na natjecanju The Voice, drži daleko od očiju javnosti. Nina se ovim putem dotakla i kolega koji su privatno pripadnici LGTB zajednice, a za javnost glume da su heteroseksualni.

"Znam ih par koji pjevaju pjesme s tekstovima koji nemaju veze s njima osobno (čak ih i ne vole), a često čak ni s njihovom seksualnom orijentacijom te pjesme nemaju veze", napisala je Nina Kraljić na Facebooku.

Linker
24. travanj 2024 12:21