Getty Images
PJEVAČICA U KAMPANJI

Miley Cyrus u studentskom domu poticala studente da glasaju za Hillary

Ostala su još samo dva tjedna do američkih predsjedničkih izbora, a predizborne kampanje oboje kandidata trenutačno su na vrhuncu. U kampanju se uključuju i brojni celebrityji, a sada se i Miley Cyrus pridružila nizu onih koji su odlučili poduprijeti Hillary Clinton u njezinom nastojanju da postane prva američka predsjednica.

Miley je na sveučilištu George Mason u saveznoj državi Virginiji išla od vrata do vrata po studentskom domu i poticala mlade ljude da izađu na izbore i da glasaju za kandidatkinju Demokratske stranke. "Otvaraj vrata, u velikoj si nevolji!“, rekla je pred vratima jedne studentske sobe, ali brzo je dodala da se samo šali.

Poznata pjevačica je na početku podržavala Bernieja Sandersa, ali kada je ga je Hillary Clinton pobijedila i postala kandidatkinja Demokratske stranke ipak se priklonila njoj. Na pitanje što bi rekla pobornicima Bernieja Sandersa koji odbijaju glasati za Hillary odgovorila je – "To je potpuno ludilo, to me ljuti više od ičega. Ako ste ikada uopće razmatrali dati glas Donaldu Trumpu znači da nikada ustvari niste razumjeli Bernieja.“

Američki predsjednički izbori održat će se 8. studenog, a prema predizbornim anketama Hillary Clinton je za sada u prednosti.

Linker
19. travanj 2024 14:55