Mirna Maras i Željko Batinić vjenčali su se u rujnu prošle godine
 Instagram
Dva slavlja odjednom

Mirna Maras otkrila novost: 'Imam još jedan razlog za sreću, sve se posložilo'

'Godina je projurila', rekla nam je HTV-ova voditeljica Mirna Maras Batinić (38) nakon što je u uskom krugu bliskih prijatelja proslavila prvi rođendan svoje kćerkice Meri. Otkrila nam je i da je sada čeka novi poslovni angažman koji je silno veseli, ali ne bez treme.

'Meri će godinu dana napuniti u srijedu, usred radnog tjedna pa smo zbog toga malo uranili sa slavljem da to ipak bude opuštena vikend atmosfera. Upriličili smo ga u jednom zagrebačkom kafiću u Dežmanovoj, odlično smo se proveli s najdražim prijateljima. Meri je bila jako uzbuđena, čak i previše pa je u jednom trenutku i zaplakala iz svega glasa, no brzo se smirila - sve je to normalno kod ovako malih klinaca', govori voditeljica Mirna Maras Batinić koja obiteljsku sreću dijeli sa suprugom Željkom Batinićem.

Za rođendan iz snova malene Meri sa svojim su maštovitim idejama uskočile su i Mirnine prijateljice. 'Martina i Sandra su zaslužne za prekrasne dekoracije zbog kojih je Meri bila posebno uzbuđena. Dobila je i puno poklona, mahom igračaka, svi znaju koliko se satima može zaigrati. A balone koje joj je donijela Pamela Ramljak nije ispuštala iz ruku', rekla je Mirna koja se s pjevačicom Pamelom Ramljak zbližila upravo u ovih godinu dana jer su često zajedno šetale svoje bebe - Pamelin sinčić Antun svega je dva mjeseca stariji od Meri.

Privatni album
Mirna Maras Batinić i Pamela Ramljak s Meri i Antunom

Merin osmogodišnji brat Niko, Mirnin sin iz prvog braka s Marijem Valentićem bio je itekako važan na sestrinom rođendanu, no s njim su se morali igrati skrivača kada su ga željeli fotografirati: 'Bio je glavni na slavlju, jako se veselio ovom rođendanu, jedino što je u fazi je kad se ne želi fotografirati, a i kad smo ga nagovorili, ispao je namrgođen. Proći će ga, nadam se brzo', rekla je kroz smijeh Mirna.

Za Mirnu su sada na red došle nove poslovne obaveze. 'Projurila mi je ova godina, čini se nestvarnim da već slavi prvi rođendan. Došlo je i vrijeme da se, nakon što sam svih ovih posljednjih 11 mjeseci petkom vodila Eurojackpot, bacim u nove poslovne vode. Upravo danas postajem dio TV Binga koji ću voditi s Duškom Ćurlićem. Imam malu tremu jer emisija ide uživo, no ujedno se iznimno veselim novom angažmanu', priča ponosno Zagrepčanka.

Uz bok voditelju Dušku Ćurliću u TV Bingu stat će nakon što je s tog mjesta otišla Jelena Paić, voditeljica koja je nedavno objavila da nakon 13 godina napušta ovu medijsku kuću i prelazi na RTL.

Linker
15. travanj 2024 04:26