Nisu planirali

Mislili su to sakriti, ali nije im uspjelo: Vjenčali se nakon šest godina veze i dvoje djece

Iako su rekli da ne planiraju vjenčanje, ali da im je krajnje vrijeme to ‘obaviti‘, Kirsten Dunst i Jesse Plemons konačno su izrekli sudbonosno ‘da‘.

Američki glumci Kirsten Dunst i Jesse Plemons odlučili su se na važan korak u njihovom odnosu. Naime, par se vjenčao nakon šest godina veze, a nagađanja je potvrdio magazin People. Vjenčanje se održalo prošlog vikenda u luksuznom odmaralištu GoldenEye u blizini Ocho Riosa na Jamajci.

Dunst je ranije ove godine za Los Angeles Times napomenula da se, iako ona i Plemons "jedno drugo zovu mužem i ženom", još nisu vjenčali i nisu ni planirali vjenčanje.

"Moramo se vjenčati u ovom trenutku. To je smiješno. Nisam htjela biti trudna, udati se, imati zabavu i ne moći se zabavljati sa svima", rekla je Dunst u veljači.

image

Kirsten Dunst i Jesse Plemons

KAY BLAKE/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Inače, par ima već dvoje djece - četverogodišnjeg Ennisa Howarda i 14-mjesečnog Jamesa Roberta.

Čitajte i: Iznenađenje na crvenom tepihu: Obožavana glumica rodila prije četiri mjeseca

Dunst i Plemons započeli su vezu 2016., a upoznali su se u drugoj sezoni FX serije Fargo u kojoj su glumili bračni par. Trebalo im je neko vrijeme da shvate da su stvoreni jedno za drugo.

"Pokazalo se da će Kirsten biti dugo u mom životu", izjavio je glumac jednom prilikom.

Šuškanje o njihovim zarukama počelo je u siječnju 2017., kada se glumica na dodjeli Zlatnih globusa pojavila s prstenom koji je djelovao kao zaručnički.

Da s Plemonsom očekuje drugo dijete saznalo se u proljeće prošle godine, zahvaljujući njezinoj prijateljici, američkoj redateljici Sofiji Coppoli. Naime, nagovorila ju je na fotografiranje u poznoj trudnoći za travanjsku naslovnicu W Magazinea u njezinom domu na Beverly Hillsu.

Osim što su supružnici i roditelji, Dunst i Plemons su i poslovni partneri. Osim serije Fargo, zajedno su glumili i u hit filmu "Power of the Dog" za koji su oboje dobili nominacije u kategoriji za najboljeg glumca/glumicu. Par se također zajedno pojavio u epizodama serije Black Mirror i Drunk History, kao i u nedavno objavljenom Netflixovom filmu Windfall.

"Ne želim raditi niti jedan projekt bez Kirsten. Jednostavno je najbolja. Prvo smo se kreativno zaljubili na Fargu i odmah smo si počeli vjerovati. Stalno sam zadivljen onim što ona donosi. Jednostavno djeluje iz tako dubokog mjesta u svojoj duši", rekao je Plemons za People u prosincu prošle godine.

Linker
20. travanj 2024 08:48