Sjajan uspjeh

Mlada kantautorica ima singl godine: Lovorka Sršen nije se nadala tolikom uspjehu prve pjesme

Mlada glazbenica okupila je malu, ali kvalitetnu ekipu zbog čega je njezin prvi singl "Delta", u samo nekoliko mjeseci ostavio velik trag na sceni.

Lovorka Sršen, novo ime na hrvatskoj kantautorskoj sceni, predstavila se sredinom rujna prvim singlom Delta. Glazbu za singl potpisuje Josip Radić, poznatiji kao dio Valentina Boškovića i frontmen benda Kensington Lima, tekst sama Lovorka, a produkciju jedan od najboljih producenata mlađe generacije, Jere Šešelja.

Upravo taj singl je proglašen singlom 2020. godine po odabiru portala Ziher.hr. "Iznenađena sam i veseli me ova potvrda da sam okružena ljudima koji podupiru ono što radim. Uskoro stižu i nove pjesme, nadam se da će se ljudima svidjeti barem jednako kao Delta", komentirala je Lovorka.

Pogledajte video


"Svaki put kada napišem neku pjesmu mislim da sam sve potrošila i da neću više nikad ništa napisati, Tako da najčešće samo stremim tome da napišem sljedeću pjesmu, a onda tome da uspijem organizirati snimanje s našim strašno talentiranim i dragim producentom Jerom Šešeljom. Bogovi planera, kalendara i smjena su nam se evo nasmiješili prije nekoliko dana pa smo svi troje proveli vikend u Jerinom novom predivnom studiju u Zadru, bili vrijedni i guštali. Evo, takav gušt je za sada sveti cilj, a valjda će od toga u nekom momentu nastati album, tko će znat”, rekla je Lovorka za Ziher.

Lovorka Sršen polovicom veljače objavit će novi singl na kojem je surađivala s istom ekipom.

Linker
10. travanj 2024 03:59