Girl power

Mnogi nisu znali: Zsa Zsa progovorila o posebnom prijateljstvu koje traje punih 15 godina

Mnogi bi rekli da estrada i nije mjesto gdje se rađaju velika prijateljstva, ali to je itekako moguće. Pogotovo zato što je prijateljstvo Ive Šulentić i Zsa Zse započelo u djetinjstvu, a nastavilo se i pod reflektorima...

Jedna je poznata glazbenica čije pjesme su često na top ljestvicama hitova, dok je druga prepoznatljivo TV lice s Prisavlja. No, mnogi ne znaju da su Jelena Žnidarić Zsa Zsa i Iva Šulentić velike prijateljice i da se poznaju čak 15 godina.

"Našla sam sad ovu staru fotku... i samo želim reći da stvarno volim ovu gospodičnu Ivu Šulentić. Znamo se od kad sam imala 11 i posebno imam big sister feeling prema njoj, a da ne pričamo koliko je inteligentna, zabavna, zgodna, draga i zanimljiva k'o osoba! Eto. I said it.", napisala je kraj zajedničke fotografije Jelena.

TV voditeljica Iva Šulentić (35) vlada televizijskim eterom dugi niz godina - punih 23! Iva joj je potpora u svemu, pa i u zadnjem istupu gdje je pjevačica Zsa Zsa nedavno pokazala stvarno stanje kože svoga lica. Bez trunke šminke otkrila je da se bori s aknama koje su joj lice prekrile gotovo u potpunosti.

image
Jelena Žnidarić Zsa Zsa odlučila je biti glas svih onih koji doživljavaju osude okoline zbog prištića.
LIVIO ANDRIJIĆ /CROPIX

"Želim svima zahvaliti jer ste toliko, toliko, predivnih riječi podrške imali kad sam se u onom najgorem, najtežem trenutku u mojoj glavi, kad sam se snimila za storyje, stavila ovakvo lice na Instagram, sva jadna i tužna, a na kraju ste me dočekali otvorenih ruku. U životu nisam imala toliku aktivnost na Instagramu i to mi je posebno drago da nije radi nekakve slike u badiću, da nije radi ne znam čega, nego radi nekog realnog problema", poručila je nedavno pjevačica.

Linker
20. travanj 2024 00:10