zvjezdana publika

Modna pobjednica Wimbledona Rosie Huntington-Whitley bila je nezainteresirana za Đokovićevu igru

Dok je Jason budno pratio meč, Rosie je izgledala nezainteresirano.

Glumac Tom Cruise bio je među publikom koja je u nedjelju pratila muško finale Wimbledona. Cruise, zvijezda filma Top Gun, viđen je u finom odjelu s osmjehom od uha do uha.

U blizini je viđen i 86-godišnji Južnoafrikanac Gary Player, kojeg se smatra za jednog od najboljih golfera svih vremena.

image

Tom Cruise

DAVE SHOPLAND/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Među ljubiteljima sporta na turniru u jugozapadnom Londonu u nedjelju poslijepodne pojavila se i Oskarom nagrađena glumica Kate Winslet.

Brojni glumci i slavni tijekom iscrpljujućeg dvoboja svjedočili su snažnim servisima i vraćenim loptama, unatoč toplinskom valu koji hara Britanijom.

Dobitnik nagrade Bafta i dvostruki kandidat za Oscara Andrew Garfield uspio je privući pažnju žutosmeđim odijelom i košuljom bez ovratnika. Do njega je na tribinama sjedila manekenka Poppy Delevingne u žutom blejzeru.

image

Zvjezdana publika

JOHN WALTON/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Dok je Garfield pomno pratio meč, s njegove lijeve strane je sjedio 35-godišnji glumac i producent Vito Schnabel.

U blizini je sjedio i Jason Statham, 54-godišnji glumac, koji je meč pratio u društvu 35-godišnje manekenke Rosie Huntington-Whitley s kojom ima dvoje djece.

image
OLD BOY‘S CLUB/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Među ljubiteljima tenisa koji su uspjeli dobiti ulaznicu za grand slam finale u All England Lawn Tennis and Croquet klubu našao se i avanturist Bear Grylls sa svojom suprugom Sharom.

image

Poppy Delevingne, Andrew Garfield i Vito Schnabel

DAVE SHOPLAND/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Osmogodišnji princ George sjedio je između svojih roditelja vojvode i vojvotkinje od Cambridgea u prvim redovima kraljevske lože.

image

Princ William, Kate Middleton i princ George

ALFONSO JIMENEZ/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kate, koja je pokroviteljica All England kluba, nosila je suknju mornarsko plave boje i odgovarajući top s bijelim točkicama, dizajn Alessandre Rich.

Kate je dodijelila trofej Novaku Đokoviću koji je u finalu pobijedio Australca Nicka Kyrgiosa s 4-6, 6-3, 6-4, 7-6 (3) i time osvojio svoj 21. Grand Slam naslov i sedmi trofej u Wimbledonu.

Linker
18. travanj 2024 20:43