Sandra Simunovic / CROPIX / CROPIX
BIPA FASHION.HR

Modni izlazak: Ana Begić nosi cipele sezone, Sanja Doležal u nepogrešivoj haljini

Brojne poznate zaljubljenice i zaljubljenici u modu i ljepotu sinoć su iz prvog reda publike pratili najnovije ideje koje je za toplu sezonu pripremio omiljeni domaći dizajner Robert Sever.

Među ljubiteljicama RS branda moglo se vidjeti mnogo poznatih lica - prve su novu kolekciju tako pogledale glumica Ana Begić Tahiri, pjevačica Sanja Doležal, model i poduzetnica Kristina Šalinović, voditeljica Antonija Stupar Jurkin, blogerica Andrea Andrassy, blogerica Sonja Kovač, pjevačica Žanamari Perčić, modna agentica Tihana Harapin Zalepugin i brojni drugi.

No, osim što su poznate dame bile oduševljene šarmantnom i chic kolekcijom omiljenog dizajnera, i same su oduševile vlastitim modnim izborom za dolazak na modno događanje. Sanja Doležal odlučila se tako za nepogrešivu crnu haljinu, Ana Begić bila je uočljiva zbog kožnatih hlača i cipela na vezanje kakve su vrući trend sezone - kao po lancima ulične mode, tako i na ulicama. Sonja Kovač golicala je čizmama preko koljena, Andrea Andrassy cvjetnim kombinezonom... a zgodna Žanamari Perčić nije se odvajala od supruga Marija.

Pr

Pr

Zagreb, 241017. 
Zagrebacki velesajam. 
Prva vecer 25. Bipa Fashion.hr-a. Modni dogadjaj odrzava se od 24. do 28. listopada. 
Na fotografiji: poznati na reviji dizajnera Roberta Severa, Zanamari Percic sa suprugom Marijom.
Foto: Sandra Simunovic / CROPIX
Sandra Simunovic / CROPIX / CROPIX

Pr

Pr

Pr

Pr

Pr

Linker
15. travanj 2024 12:27