Odlično joj stoji!

Modni povratak u budućnost: Franka Batelić oduševila u futurističkom izdanju

Posljednja je epizoda emisije Ples sa zvijezdama bila posvećena nekim drugim vremenima, a uz nevjerojatne nastupe i kreacije, posebno je zablistala članica žirija.

Posljednja nas je epizoda emisije Ples sa zvijezdama odnijela u neka druga vremena, barem kada je riječ o nastupima kandidata, ali i modnim izdanjima među kojima se posebno istaknuo outfit Franke Batelić. Naime, Franku je vremeplov odveo u budućnost, a njezin je futuristički outfit mnogima zapeo za oko.

Naime, Franka je nosila prvi printani odjevni komad u Hrvatskoj koji je pritom izrađen od održivih materijala kao reprezentaciju budućnosti u modi.

"Posebno me veseli što u večerašnjoj epizodi Ples sa zvijezdama nosim FUTURE F korzet i kombinezon napravljeni od sustainable materijala koji predstavljaju budućnost u modi! #FutureF prvi je 3D printani odjevni predmet u Hrvatskoj!", istaknula je Franka u sklopu objave na svome Instagramu.

Originalna ideja

Riječ je o ideji njezine stilistice Jasenke Tudor Bevande, a izrada je zahtijevala 3D scan tijela, potom su uslijedili dizajn korzeta i programsko modeliranje, 3D print korzeta te dizajn kombinezona koji je izrađen pomoću poliestera od recikliranih plastičnih boca.

Čitajte i: Franka Batelić kakvu još nismo vidjeli: Otkriva je li vedran strog otac i boji li se Dore

Glazbenica je svoju kombinaciju upotpunila 3D nakitom, a njezin je outfit pohvalila čak i Maja Šuput koja je zamolila gledatelje da zaplješću Frankinoj odličnoj modnoj kombinaciji.

Linker
15. travanj 2024 03:38