Julien Duval / ZFF
Zgodan par

Modno usklađeni u izlasku: Lejla i Tarik Filipović ne kriju bračnu sreću

Zgodan par često zajedno pohodi brojna kulturna događanja, pa tako nisu propustili ni zatvaranje ovogodišnjeg izdanja Zagreb Film Festivala.

Početkom studenog uživali su u ljepotama Australije, gdje je u gradovima Sydney, Melbourne, Brisbane i Perth, glumac Tarik Filipović (45) izvodio svoju predstavu "Ćiro". U stopu ga je, kao i uvijek, pratila supruga Lejla Filipović (41), a vrijeme između predstava kratili su istraživanjem gradova. Nakon sunčane Australije uslijedio je povratak u hladni Zagreb, ali ni niske temperature nisu ih spriječile u uživanciji. Supružnici su se, naime, pojavili na dodjeli nagrada Zagreb Film Festivala i uživali u projekciji filma "Žaba" te druženju s Tarikovim kolegama iz branše.

Julien Duval / ZFF

U kino su došli modno usklađeni - oboje su nosili odjeću tamnoplave boje. I dok se glumac odlučio za ležeran stil, poduzetnica i bivša Miss Hrvatske ponovno je pokazala kako je beskrajno stajliš. Preko haljine s cvjetnim uzorkom na tamnoj podlozi, koja je hit za jesenske dane, prebacila je bundicu, a remen i torbica bili su boje konjaka. Na ušima su sjajili trendi zlatni ringovi, a cijelu je kombinaciju "podignuo" ruž koraljne nijanse koji je bio usklađen s bojama cvjetića na haljini.

Julien Duval / ZFF

Linker
20. travanj 2024 00:15