objavljeni detalji

Mrtvozornik otkrio kako je umrla Ivana Trump, prijateljica: ‘Bojala sam se da će joj se to dogoditi‘

Poduzetnica je umrla u svom domu u New Yorku, u koji je policija stigla nakon žurnog poziva njene obitelji.

Ivana Trump, prva supruga bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa umrla je u četvrtak od "ozljeda prsnog koša nakon udarca", priopćeno je u petak iz ureda newyorškog mrtvozornika. Njezina je smrt nastupila nesretnim slučajem, ističe se u priopćenju, ne navodeći okolnosti.

Donald Trump je u četvrtak izvijestio da je Ivana Trump (73) umrla "u svom domu u New Yorku". S bivšom skijašicom i manekenkom češkog podrijetla bio je u braku od 1977. do 1992. Par je imao troje djece, Donalda mlađeg, Ivanku i Erica.

image

Ulaz u zgradu Ivane Trump nakon njene smrti

EDNA LESHOWITZ/ZUMA PRESS WIRE/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

U priopćenju za AFP newyorška policija navodi da je u stan Ivane Trump došla nakon žurnog poziva na 911 i zatekli su je "bez svijesti". Njezina smrt najvjerojatnije nije "nasilna", već je tada objavila policija.

Po pisanju New York Timesa policija je htjela provjeriti je li Ivana Trump pala niz stube u svom domu u elitnoj četvrti Manhattana.

image

Ivana Trump s bivšim suprugom Rossanom

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

U listopadu 2017., nekoliko mjeseci nakon dolaska Donalda Trumpa u Bijelu kuću, Ivana Trump je objavila knjigu "Odgoj Trumpovih" u kojoj je rekla da je djecu učila "vrijednosti novca, da ne lažu, ne kradu i ne varaju te da poštuju druge".

Nakon braka s Ivanom, Trump se oženio glumicom Marlom Maples s kojom ima kćer Tiffany.

Od 2005. je u braku s Melanijom Trump, s kojom je dobio Barrona (16).

Njena prijateljica Nikki Haskell rekla je da se uvijek bojala da će Ivana pasti niz grandiozno stubište koje se protezalo kroz sedam katova njene kuće na Upper East Sideu.

Linker
26. studeni 2022 11:29