Nives u showu Nove TV.
 Darko Tomas
pripreme za 'Ples sa zvijezdama'

Muke Nives Celzijus: 'Imam bolove u leđima, zaradila sam masnice i ostala bez pola noktiju'

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus okušala se u voditeljskim vodama na festivalima, prvi glumački izazov za Nives je bila uloga pjevačice u predstavi “Vitez slavonske ravni” u osječkom HNK, a njezina knjiga “Gola istina” proglašena je najprodavanijom u Hrvatskoj te je nagrađena prestižnom nagradom Kiklop. Pobjeda u emisiji 'Tvoje lice zvuči poznato' donijela joj je ulogu u sapunici "Čista ljubav", no poznato medijsko lice na tome ne staje.

U nedjelju pred nama Nives Celzijus će stupiti na plesni podij 'Plesa sa zvijezdama' i zapaliti ga koreografijom na kojoj vrijedno radi.
'Ples mi je sada u fokusu. Svaki dan radimo po nekoliko sati, a kad dođem doma ne prestajem na to misliti i isprobavam korake pred ogledalom. Još uvijek kod mene postoji neka doza sramežljivosti,' priznaje Nives koja je prava ovisnica o plesu, a ples na stolu nije isključen.

Zagreb, 050319.
Ulica Rudolfa Kolaka 12.Nova TV predstavila nove kandidate showa Ples sa zvijezdama.
Na fotografiji: Mateo Cvenic, Nives Celzijus Zeljkovic i Sonja Kovac.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Darko Tomas
Nives Celzijus

'Volim doma ovako u zezanciji zaplesati i na stolu i na krevetu. Kod kuće si uvijek dam oduška. Dok sam u noćnom izlasku ne volim, mislim volim, ali vjerojatno bi me ljudi malo čudno gledali, pa onda ne riskiram, nego ostavim to za po kući ili neke privatne partyje. Plesne filmove volim još otkako sam bila klinka, a kad pogledam neke novije filmove gdje plešu, teško mi je to i gledati, jer me hvatala tolika ljubomora kako ekipa izgleda dok to radi', kaže Nives koja je zbog plesa upoznala neke mišiće koje nikad nije koristila.

'Tijekom treninga imala sam jake bolove u leđima prilikom okretaja i rotacija, neki mišić čije ime ne mogu ni zapamtiti, a ni izgovoriti zadaje mi dosta boli. Znala sam zaraditi i neke masnice kad me partner primio za rebra, a i pola noktiju nemam na nožnim prstima. Ples kao ples je jako zabavan, ali i jako naporan i bolan', kaže Nives koja ima veliki respekt prema drugim natjecateljicama.

Zagreb, 050319.
Ulica Rudolfa Kolaka 12.Nova TV predstavila nove kandidate showa Ples sa zvijezdama.
Na fotografiji: Nives Celzijus Zeljkovic.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Darko Tomas
Nives u showu Nove TV.

Zagreb, 050319.
Ulica Rudolfa Kolaka 12.Nova TV predstavila nove kandidate showa Ples sa zvijezdama.
Na fotografiji: Sonja Kovac, Ecija Ojdanic i Nives Celzijus Zeljkovic.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Darko Tomas
Sonja Kovac, Ecija Ojdanic i Nives Celzijus Zeljkovic.

'Na našu žalost ili sreću, ove godine su birali kandidate koji se zaista dobro snalaze u tome, nema više onih kandidata kojima se volimo nasmijati. Mislim da će ovdje biti puno malo smijeha, jedino kad ja padnem jer sam najtrapavija. Možda Kedžo i ja. Barem do sad što sam uspjela snimiti. Jako su svi dobri i mislim da će biti teško', kaže Nives koja je odgodila pisanje nove knjige zbog novog angažmana.

Zagreb, 050319.
Ulica Rudolfa Kolaka 12.Nova TV predstavila nove kandidate showa Ples sa zvijezdama.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Darko Tomas

'Krenula s pisanjem, prije nekoliko mjeseci, ali kako je krenuo ples koji nisam očekivala, jednostavno nemam vremena. Nemam više toliko energije. I još kad dođem doma, onda gledam da sam malo s klincima, da obavim što trebam. Ipak imam dužnost majke, trebaju se pisati zadaće, a i pregledati ih netko mora', kaže ponosna mama kojoj su najveći navijači njezina djeca Leone (14) i Taisha (12). 'Naoružavaju me samopouzdanjem koje mi nedostaje. Pogotovo Taisha kojoj je sve super što god joj pokažem', dodaje Nives koja može napraviti i špagu, ali misli da to i nije neka senzacija.

'Neku može špagu, netko ima malo više ritma ili je bolji s ravnotežom. Svatko ima neke svoje prednosti', dodaje Nives.

Osim Nives Celzijus koja će plesati s Mateom Cvenićem, predstavljeni su i ostali parovi: glumica Ana Vučak Veljača plesat će uz partnera Marija Ožbolta, pjevač Damir Kedžo s Helenom Janjušević, glumac Slavko Sobin s Gabrielom Pilić, stilist Marko Grubnić s Elom Vuković, fitness trenerica Viktorija Đonlić Rađa s Markom Mrkićem, glumica Ecija Ojdanić s Markom Šapinom, stand-up komičar Ivan Šarić s Paulom Jeričević, spisateljica Josipa Pavičić Bernardini s Damirom Horvatinčićem, blogerica Sonja Kovač plesat će uz Gordana Vogleša i novinar Davor Garić uz Valentinom Walme.

Linker
14. travanj 2024 14:46