Miss Universe

Na izbor za miss u punom sjaju: Naša predstavnica Ora Antonia Ivanišević spremna je za Izrael

Dizajnerica Matija Vuica za nju je pripremila nekoliko glamuroznih, ženstvenih i seksi haljina iz njezine najnovije kolekcije, a iako je još uvijek na slatkim mukama, naša će predstavnica najvjerojatnije zasjati u srebrnoj varijanti.

Hrvatska Miss Universe Ora Antonia Ivanišević (20) uskoro će otputovati u izraelski Eilat na 70. svjetski izbor ljepote. Ljepotica iz Dubrovnika ondje će provesti 17 dana, a da bi u potpunosti zasjala potrudit će se dizajnerica Matija Vuica, koja joj je kreirala večernju haljinu.

- Isprobale smo četiri ili pet haljina iz moje najnovije kolekcije koju pripremam za završnu obljetničku reviju oko Božića. Sve su glamurozne - u srebrnim, bijelim i zlatnim tonovima, izrađene od kristala, ogledalaca i ostalih za mene karakterističnih ukrasa. Uskoro ćemo odlučiti s kojom će nas predstavljati, a najvjerojatnije će biti u srebrnoj varijanti - kaže Matija Vuica, koja je bila na slatkim mukama jer Ori svaka haljina stoji savršeno pa se šali da joj je trebala dati samo jedan izbor.

image

Ora Antonia Ivanišević uskoro odlazi na svjetski izbor za Miss Universe, a zasjat će u jednoj od haljina dizajnerice Matije Vuice.

Biljana Blivajs/CROPIX

Posljednjih je dana naša predstavnica, inače studentica menadžmenta u turizmu, koja voli slikati i pisati pjesme, a i profesionalna je odbojkašica, sve je podredila pripremama za odlazak u Izrael.

Najviše vremena kod priprema odlazi upravo na probe haljina i cipela te uvježbavanje vještina kojima će Ora pokušati osvojiti žiri.

Osim svečanih haljina i cipela, svoj će kufer početkom prosinca kada kreće na tu avanturu života napuniti i kupaćim kostimom, šminkom, kremama, a sa sobom će ponijeti i unikatnu dijamantnu ogrlicu.

Čitajte i: Ovo je ljepotica koja je ponijela titulu nove Miss Universe Hrvatske! Poklon koji je dobila - oduševljava!

Linker
17. travanj 2024 08:37