face to face / Face to Face / Profimedia
Posao ga došao glave

Na rubu smrti: Holivudski miljenik hitno prevezen u bolnicu

Glumac Zac Efron luksuzan život zamijenio je džunglom zbog snimanja reality showa, no njegov novi izazov opasno mu je ugrozio život.

Glumac Zac Efron luksuzan život zamijenio je džunglom zbog snimanja reality showa, no njegov novi izazov opasno mu je ugrozio život.

Tinejdžerska zvijezda Zac Efron (32), koji se proslavio ulogom u filmu "High School Musical", hitno je prevezen u bolnicu jer se doveo u situaciju koja ga je mogla koštati života.

Naime, Efron je u Papui Novoj Gvineji snimao reality show "Killing Zac Efron" u potpunoj divljini, a strani mediji javljaju da je glumac zaradio neku vrstu tifusne ili slične bakterijske infekcije opasne po život.

, Image: 411123445, License: Rights-managed, Restrictions: Contributor usage restriction: Advertising and promotion, Consumer goods, Direct mail and brochures, Indoor display, Internal business usage, Commercial electronic, Personal use., Model Release: no, Credit line: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia
MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

Efron je zrakoplovom prevezen u bolnicu St Andrews War Memorial Hospital, a tamo su ga zadržali sedam dana. Iako je situacija mogla tragično završiti, Efrona su otpustili iz bolnice u dobrom stanju.

Efron, kojeg se sjećamo iz filma Baywatch, luksuzan život zamijenio je džunglom i to vrlo opasnim otokom u Papui Novoj Gvineji. Efron će tamo pokazati svoje vještine preživljavanja u nepoznatom okruženju, bit će opremljen s osnovnim potrepštinama, a samo jedan čovjek će mu praviti društvo.

Linker
29. travanj 2024 18:48