Treća sreća

Najimućnija britanska raspuštenica: Flert iz vlaka sa 17 godina mlađim producentom mogao bi završiti brakom

Iako je nakon gorkog razvoda od Paul McCartneyja rekla da se više neće udavati, zgodan i ludo zaljubljen producent mogao bi je navesti da promijeni mišljenje.

Otprije izrečena tvrdnja Heather Mills (53), britanske aktivistice za prava životinja te bivše supruge Sir Paula McCartneyja, da se više nikad neće vjenčati i dalje stoji - iako se u britanskim medijima širi priča da se udala treći put, što je odmah opovrgnula. Vijest da je ranije ovog mjeseca razmijenila burme sa 17 godina mlađim engleskim filmskim producentom Mikeom Dickmanom, objavljena u britanskom The Mirroru te Daily Mailu proglasila je lažnom na svom Instagram profilu. No, činjenica jest da su se zaručili uoči lanjskog Božića i poslije toga su otišli u Dubai, a ovogodišnje blagdane slave na Maldivima - stoga nije teško zaključiti kako se zakotrljala "medijska lavina" o njenom vjenčanju. Kako god bilo, njezina veza s producentom postaje sve ozbiljnija i za očekivati je da bi je u dogledno vrijeme možda mogli i ozakoniti. Kad bi se to moglo dogoditi, mediji stoga mogu samo nagađati.

Jedna od najimućnijih britanskih raspuštenica kojoj je 2008., poslije ne baš prijateljskog razvoda od Paula McCartneyja (79) pripalo 24 milijuna funta, odabranika je upoznala u proljeće 2019. u vlaku od Kenta do Londona.

image

Paul McCartney i Heather Mills McCartney

FOTOGRAFIJE: ITV/SHUTTERSTOCK

Flert u vlaku

Upoznali su se filmski. Sudbina je htjela da 36-godišnji Mike Dickman sjedne preko puta Heather i Beatrice, kćeri koju je 2003. dobila u braku s bivšim suprugom. Kartale su se da im vrijeme brže prođe, piše Daily Mail, a pritom je koketirala s Mikeom. Prije nego što su sišle na stanici kod London Bridgea, dala mu je posjetnicu s porukom: "Mislim da si zgodan. Pošalji mi mail". Nedugo potom Heather i Mike viđeni su na štandu "Lola's Cupcakes" u središtu Londona, nedaleko od željezničke postaje St. Pancras.

- Jeli su kolače i ljubili se prije nego što su zajedno otišli ruku pod ruku - otkrio je izvor Daily Maila.


Božićne zaruke

Zaručili su se nedugo prije lanjskog Božića, a potom otišli na odmor Ujedinjene Arapske Emirate. Vijest o zarukama objavljena je dok su bili na odmoru, nakon čega se veganska aktivistica oglasila na društvenim mrežama riječima: "Ima li boljeg načina da provedem rođendan nego s ljubavlju svog života?"

Čitajte i: Bivša supruga Paula McCartneya našla novu sreću! Heather Mills zaručila se za 17 godina mlađeg dečka

Prijatelji bliski paru tvrde da bi, kad se odluče na korak više u svojoj vezi, možda mogli izreći sudbonosno "da" na intimnoj ceremoniji na plaži nadahnuti odmorom na Maldivima, tim više što upućeni tvrde da su "sretniji nego ikad". Čini se da je Heather napokon pronašla muškarca svojih snova - do kojeg ju je vodio trnovit put. Dosad je bila triput zaručena, navode britanski mediji. Prvi zaručnik bio joj je autor dokumentaraca Chris Terrill, drugi je izvršni direktor u medijima Marcus Stapleton dok joj je treći zaručnik bio poduzetnik Raffaele Mincione.

image

Sir Paul McCartney zaprosio ju je u 2001., a vjenčali su se godinu dana kasnije.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Ljubomorno zlo

Prije Paula McCartneya, Heather Mills udala se za deset godina starijeg poduzetnika palestinsko-grčkog podrijetla, Alfieja Karmala: razveli su se 1991., poslije dvije godine braka. Smatra se da ju je Karmal uveo u visoko društvo, kupio joj novu, dizajnersku odjeću, nakit, navodno joj je platio i estetsku korekciju grudi.

S legendarnim glazbenikom upoznala se 1999. na dodjeli nagrada "Ponos Britanije", a zaprosio ju je 2001. tijekom odmora u Indiji. Njihovo vjenčanje u dvorcu Leslie u Irskoj 2002. stajalo je 2,5 milijuna funta. I njemu je to bio drugi brak: prvu suprugu Lindu izgubio je 1998., kada je izgubila bitku s rakom dojke. Četiri godine kasnije pokazalo se da ipak nisu jedno za drugo. Naime, u svibnju 2006. više nisu živjeli zajedno. Heather je tvrdila da je za razdor među njima kriva Paulova kćer, modna dizajnerica Stella McCartney te ju je opisala kao "ljubomorno zlo".

Čitajte i: McCartneyjeva bivša: Paul radi s Kanyeom i Rihannom jer je postao nebitan

Obrušila se i na supruga optuživši ga da je često bio pijan, pušio "travu", gurnuo je u kadu dok je bila trudna s njihovom kćeri Beatrice, navodno ju ozlijedio razbijenom čašom vina... Ukratko, tražila je 125 milijuna bračne otpremnine, a on joj je ponudio 15,8 milijuna funta.

image

Rastava od slavnog glazbenika nije prošla glatko.

SHUTTERSTOCK

Ispunjene želje

Ogorčeno se borila za svaki novčić sve dok sud nije odlučio kako joj pripada 24,3 milijuna funta jer nisu potpisali predbračni sporazum. Dobila je i apanažu od 35.000 funti godišnje, za dadilju i troškove školovanja njihove kćeri. Bio je to jedan od najgorih razvoda u Velikoj Britaniji zbog do tada neviđene količine prljavog rublja istresenog u sudnici, koji se i danas pamti.

Zato nitko nije bio iznenađen odlukom Heather Mills da se više ne udaje. Ali nikad ne reci nikad, osjetno mlađi filmski producent možda je navede da promijeni mišljenje - prvi korak je ionako već učinio. Mike Dickman odrastao je u 1,7 milijuna funta vrijednoj obiteljskoj rezidenciji (njegov otac se obogatio poslujući kao direktor osiguravateljske tvrtke). Pohađao je privatnu školu Sevenoaks gdje školarina godišnje stoji 39.960 funta. Nije bogat kao ona, ali daleko od toga da je siromašan. Uz to je ludo zaljubljen u nju, spreman prilagoditi joj se i ugoditi... Ukratko, ženik kakvog se poželjeti može, uz uvjet da mu kaže "da".

Linker
24. travanj 2024 22:36