povijest se ponavlja

Najpoznatija veza u svijetu nogometa raspala se zbog nevjere: ‘Još jedna obitelj koju si uništio zbog ku..e‘

Nogometna menadžerica Wanda Icardi ostavila je svog supruga Maurija Icardija nakon sedam godina braka. Razlog je navodno njegova nevjera, a to je svojom objavom na Instagramu potvrdila i sama Wanda.

"Još jedna obitelj koju si uništio zbog ku..e", ljutito je napisala na Instagram storyju te potom prestala pratiti sada već bivšeg supruga.

Wanda Icardi, poznata i kao Wanda Nara, udala se za Maurija 2014. te su dobili dvije kćeri. Wanda je tada postala i menadžerica svom suprugu kojeg je zastupala u pregovorima oko ugovora u vrijeme dok je igrao u Interu.

Čitajte i: Leonarda Lončar prvi put o razvodu od Zvonimira Bobana: ‘To je sve što mogu reći...‘

image
Wanda je postala i menadžerica svom suprugu Mauriju.
FEDERICO PESTELLINI/PANORAMIC/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Povijest se ponavlja

No, mnogi o njihovom prekidu imaju samo jedan komentar - povijest se ponavlja - jer su u vezu ušli upravo nakon nevjere. Naime, Wanda je zbog Maurija ostavila nogometaša Maxija Lopeza i tako razorila njegovo prijateljstvo s Maurijem. S Lopezom se vjenčala 2008. godine, ali brak je potrajao samo pet godina. Ipak, u njemu su dobili čak trojicu sinova.

Njezina afera s Icardijem ubrzo je otkrivena te je izbio veliki skandal, a nekada najbolji prijatelji su opasno zaratili. Sada ju je, čini se, zadesila ista sudbina, a argentinski nogometaš navodno je vara s glumicom i manekenkom Chinom Suarez.

Argentinska manekenka Ker Weinstein, koja je u bliskim odnosima s obitelji Icardi, objavila je snimak poruke koju je dobila od Wande, a koja glasi: "Prekinula sam".

"Wanda, uz tebe sam i šaljem ti puno snage", poručila joj je prijateljica putem društvenih mreža.

Linker
09. travanj 2024 00:50