Davor Matota / Hanza Media
SVATKO NA SVOJU STRANU

Nakon 15 godina braka razvodi se domaći par

Nakon 17 zajedničkih godina i 15 godina braka u kojem su dobili sina Josipa, vlasnik Heruca, Dragutin Biondić i dizajnerica Lana Biondić odlučili su  krenuti svatko svojim putem.

Lana i Dragutin Biondić razvode se nakon 15 godina braka i 17 godina veze, doznajemo od njezinog odvjetnika Lorenza Puglisija kojega je angažirala da je uz maloljetnog sina s kojim boravi u Švicarskoj, pravno zastupa. ‘Kako se često događa, s razumnim i mudrim osobama, ona će nastojat postići zajednički sporazum kao i poduzeti daljnje korake o kojima će se dogovarati unutar svoje obitelji, kako bi ostvarila želju da se njihov život nastavi mirno te posebice u želji potpune zaštite u najboljem interesu njihovog zajedničkog djeteta’, stoji u priopćenju odvjetničkog ureda.

Vedran Peteh / Hanza Media

Par koji je medijske stupce više puta punio pričama o razvodu koje su potom I demantirali, upoznao se krajem devedesetih kada je u Hrvatskoj snimljen prvi TV spot filmskom kamerom. To je, objasnila je svojedobno Lana Biondić za Jutarnji list, bila revolucionarna vijest koja je završila u središnjem Dnevniku. ‘A ja sam zahvaljujući tom prilogu upoznala svog sadašnjeg supruga. Drago je, nezadovoljan uslugom, izbacio iz ureda dvije tada najveće marketinške agencije te zatražio da mu se dovede najsposobniji marketinški profesionalac na tržištu. Preporučili su mu mene. No kada je vidio visinu mojih honorara, shvatio je da mu je jeftinije oženiti me’, rekla je tada za Jutarnji Lana koja se kasnije etablirala kroz svoju modnu marku S.dress, a autorica je i dvije knjige ‘Život na visokoj peti’ i ‘Nova knjiga Lane Biondić’.

Hvar, 230711.
Hvarska riva.
Poduzetnik Dragutin Biondic i supruga Lana ulaze na gliser.
Foto: Damjan Tadic / CROPIX
Damjan Tadić / Hanza Media
2011. godine bračni par Biondić tijekom ljetovanja na Hvaru

Linker
22. travanj 2024 23:49