MASSIMO INSABATO/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
NESTRPLJENJE NA VRHUNCU

Nakon 15 godina: Diana Ross oduševila teaserom za novi album koji izlazi krajem tjedna!

Legendarna pjevačica pjesme za novi album snimila je u kućnom studiju za vrijeme pandemije, a album koji izlazi krajem tjedna sadrži i video obožavatelja diljem svijeta.

Legendarna pjevačica pjesme za novi album snimila je u kućnom studiju za vrijeme pandemije, a album koji izlazi krajem tjedna sadrži i video obožavatelja diljem svijeta.

Nakon više od desetljeća od posljednjeg studijskog albuma "I Love You" iz 2006. Diane Ross, legendarna pjevačica je objavila teaser iz spota pjesme iz novog albuma "Thank You" koji izlazi krajem ovog tjedna.

Slavna pjevačica najpoznatija po hitovima poput "Upside Down", "Ain't No Mountain High Enough" i "Chain Reaction" novi je album posvetila vjernoj publici koja je voli i prati od početaka glazbene karijere u sastavu glazbene skupine Supremes, ali i sudbini kao zahvali što je imala sreće u životu.

Suradnja s najvećim imenima glazbene scene

Za album je sama napisala 13 kompozicija u suradnji s najvećim imenima glazbene scene, a 77-godišnja pjevačica sada je javnost oduševila isječkom iz spota za novu pjesmu "All is Well" u kojem se pojavljuje u crnoj haljini sjedeći na stolici i pjevajući uvodni tekst pjesme.

Čitajte i: Diva se vraća! Diana Ross imala je mnoge ljubavi, a Michael Jackson obožavao ju je toliko da je odbio doći joj na svadbu

Velika podrška sinova

"Moji sinovi su mi dali samopouzdanje i ohrabrili me da snimim ovaj video", izjavila je Diana koja je ušla u Guinnessovu knjigu rekorda kao glazbenica s čak 70 hit singlica na top listama, dok je 2012. zaradila počasni Grammy za životno delo.

"Nakon što gotovo dvije godine nisam nastupala niti bila ispred kamera, podržali su me da se vratim u okruženje s puno ljudi", rekla je pjevačica čiji prvi studijski album nakon 15 godina izlazi ovoga petka, a za koji je pjesme snimila u kućnom studiju za vrijeme pandemije.

Čitajte i: Legendarna glazbenica i osnivačica grupe ‘The Supremes‘ preminula samo mjesec dana prije rođendana

"Prošlu godinu provela sam snimajući novu glazbu koja je odraz radosti i ljubavi i zahvalnosti koju osjećam svaki dan. To je album iz velike zahvalnosti prema životu i svima vama", rekla je Ross.

"Bilo mi je važno da napravim album koji ima značenje, da se osvrnem na ono što se događa u svijetu. Snagom glazbe stvaramo novu vrstu razgovora koji podržava naše izbore i odluke koje donosimo", zaključila je glazbenica čiji će album sadržavati i video snimku obožavatelja iz svijetlog svijeta koju plešu uz pjesmu "If the World Just Danced".

Linker
30. travanj 2024 00:42