U SARAJEVU

Nakon dugog i toplog ljeta, Ivana Paradžiković otputovala u BiH: Svi se pitaju samo jedno, kada će se oglasiti o poslu?

Iako se očekivala kako će Paradžiković, kao i brojni njezini kolege, biti na Weekend Media Festivalu u Rovinju, voditeljica i urednica je sve preduhitrila. Trenutačno boravi u Sarajevu, gdje je podijelila trenutak kada je uživala u zalasku sunca.

Ovo je bilo možda i najljepše ljeto za bivšu voditeljicu i urednicu istraživačke emisije Provjereno. Ivana Paradžiković uživala je i na otocima i na obali te idilične trenutke s ljetovanja dijelila s obožavateljima na društvenim mrežama. Dolaskom jeseni, vratila se u Zagreb, gdje je prvo njezin sin imao problem s upisom u srednju školu, no to je televizijsko lice riješilo na način da ga je upisala u privatnu školu. Problem je što mu prosjek nije u potpunosti bio izvrstan, pa je Paradžiković objavom na Instagramu ukazala na to da postoji problem u školstvu, jer se petice u pojedinim školama dijele šakom i kapom te zbog toga brojni drugi učenici, koji ne pohađaju takve škole, ostaju uskraćeni za izbor daljenjeg obrazovanja zbog mrvicu lošijeg prosjeka.

Na poslovnom planu nema novosti, barem se Paradžiković o tome ne izjašnjava. Sada je na društvenim mrežama podijelila kako se nalazi u susjednoj Bosni i Hercegovini. O njezinu putovanju u Sarajevo prvo je na Instagram Storyju obznanila influencerica i voditeljica Hana Hadžiavdagić Tabaković. Kolegice su snimile video i pohvalile se zajedničkim društvom, a nedugo nakon, Paradžiković je na svom Instagramu objavila fotografiju s pogledom na glavni grad. Malo kasnije, objavila je i video s munare Begove džamije, stare više od pola tisućljeća.

"Zalazak sunca", napisala je tek kratko voditeljica. Iako su mnogi pretpostavljali da će ovaj vikend provesti u Rovinju, na Weekend Media Festivalu, kao i njezini brojni kolege, to se ipak nije dogodilo. Najavljivalo se kako će se tamo saznati i detalji o novoj televiziji, UNA TV-u, na kojoj bi Paradžiković trebala voditi svoju istraživačku emisiju. Uz nju, Severina je navodno također dobila angažman kao voditeljica talk-showa. Novi multimedijski servis u Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini najavio je kako će najnovijim tehnologijama i kroz različite formate emisija imati drugačiji pristup televizijskom sadržaju.

Pokretač medijskog projekta je Foundcenter Investment GmbH iz Berlina, specijaliziran za financiranje preko institucionalnih i privatnih investitora. Idejni začetnik projekta je Dejan Jocić, a direktor informativnog progarama Zoran Kusovac. S emitiranjem kreću ove jeseni, odnosno najizglednije krajem godine.

image
Ivana Paradžiković
RANKO SUVAR/CROPIX

Čitajte i: Novi poslovni pothvat! Severina će biti kolegica Ivani Paradžiković, na regionalnoj televiziji imat će svoju emisiju?

O tome Ivana za hrvatske medije nije htjela pričati te je tek kratko odgovorila kako će se o tome oglasiti kada će za to biti vrijeme. No, možda je put u Sarajevo razlog posljednjih dogovora s vodstvom novog servisa. Dok njezine bivši kolege s urednicom i voditeljicom Emom Branicom rade punom parom, Ivana je i dalje tajnovita, no ne sumnjamo kako će svojim uredničkim pristupom i njezina nova emisija biti jedna od najgledanijih u regiji.

Čitajte i: Hrabrost joj je drugo ime: Ivana Paradžiković 'stisnula zube' i napravila nešto na čemu su joj mnogi odmah zapljeskali

Linker
20. travanj 2024 12:12