Iskreno

Nakon dva desetljeća Lana je zamijenila implantate u grudima: ‘Boli kao sto đavola‘

Stručnjakinja za PR i nekadašnja pjevačica javila se iz bolničke postelje nakon zahvata koji nikad nije skrivala od javnosti.

Svoje iskustvo prolaska kroz estetski zahvat, kao i oporavak od njega, Lana Klingor Mihić objavila je na društvenim mrežama. Pritom je PR-stručnjakinja, nekadašnja glazbenica, majka troje djece iskreno progovorila o tome kako se prije 21 godinu podvrgnula povećanju grudi. Ova 41-godišnjakinja uz fotografije snimljene u bolničkoj sobi opisuje kroz što trenutno prolazi, pa je tako iz prve ruke otkrila i da je postupak - bolan.

"Kući sam. Boli kao sto đavola, ali obzirom da sam to prošla, očekivano", napisala je Lana nakon povratka iz bolnice na Instagram Storyjima. Naime, dan nakon zahvata, vratila se kući i oporavlja se uz doručak u krevetu koji joj je donio njen suprug Ante Mihić.

Čitajte i: Lana Klingor Mihić žali što ne može udovoljiti suprugu: 'Ne postoji nitko kao ti i ja'

Vrijeme za zamjenu

Na Instagramu je Lana Također otkrila da je nakon više od dva desetljeća odlučila zamijeniti silikone u grudima.

"Nisam sklona laganju, skrivanju i znam da ćemo kad tad potegnuti ovu temu pa bolje da kažem odmah, da na kraju podijelim s vama svoje iskustvo, i možda samim time pomognem nekome od vas ukoliko imate neke dvojbe oko implantata u grudima. Ja sam svoje ugradila prije 21 godinu, izdojila propisno troje djece s njima i sad je vrijeme da ih promijenim. Sve razloge zašto i kako ću ostaviti za kasnije. Pusa od mene, vidimo se kad se probudim", napisala je Lana prije nego što se podvrgnula operaciji.

Linker
14. travanj 2024 16:10