ekskluzivno doznajemo

Nakon iznimno teškog perioda! Severina napokon ima razloga za veliko slavlje!

Kako ekskluzivno doznajemo iz krugova bliskih pjevačici, Severinina nećakinja Mia Popović rodila je sina, a prinova se u njihovoj obitelji slavi od nedjelje.

Sve one emocije koje je proživjela u veljači 2012. godine kada je na svijet donijela sina jedinca, Aleksandra (9), Severina (49) je ponovno proživjela ove nedjelje kada je njezina obitelj postala bogatija za još jednog predivnog dječaka. Severinina nećakinja, ekonomistica Mia Popović (30), kći njezine starije sestre Marijane, u Klinici za ženske bolesti i porode u Zagrebu rodila je, kako doznajemo, sina.

Njezin partner Ivan Lepušić zajedno sa Severinom i njezinom majkom Anom sada ima pune ruke posla kako bi u njihovom domu sve pripremili za dolazak prinove. Naime, Mia i Ivan žive preko puta Severine u zagrebačkom elitnom kvartu Bijenik, a upravo je Mia bila najdraže društvo Severininom sinu koju je njezina teta rado angažirala za čuvanje. Nema sumnje kako će Severina s radošću vratiti Miji sve sate provedene s njim i uživati u malenom klupku od 3000 grama koje je napokon unijelo veselje u Severinino srce.

Severina doživjela pravu dramu: Nepoznati muškarci ušli joj u stan i svezali pomoćnicu, nje nije bilo u blizini

Ljubav tete i nećakinje neraskidiva je, a nedavnom rođendanskom čestitkom pjevačica je otkrila da je upravo ona odabrala ime djevojčici koju je prije 30 godina rodila Severinina sestra Marijana, danas novinarka s beogradskom adresom. „Postoje u nama neki osjećaji neprevodivi u riječi... kad se rodila, dala sam joj ime... Mia, ni ne znajući koliko će joj to ime pristajati... jer je mila i jer je moja. S ponosom slušam kad je drugi hvale, a ja ne mogu dovoljno zahvaliti ‘onom gore‘ što mi ju je poslao. Mila moja, želim da nikad ne skidaš ovaj osmijeh s lica i da te sreća prati gdje god krenula. Sreeetan rodjuš, okrugli 30., finili su Mare bali. Voli te ponosna tetka!”, napisala je tada.

Još jedan dokaz dubokih bračnih problema! Severina i Igor ni ove blagdane nisu proveli zajedno

Linker
28. siječanj 2023 16:05