Ne može im odoljeti

Nakon mjeseci rehabilitacije nakon loma bedrene kosti, zvijezda serije ‘Štiklama do vrha‘ ponovno - u štiklama

Glumica je pokazala salonke s vrtoglavim potpeticama na jesenskoj gala večeri American Ballet Theatrea, jednog od najvažnijih događaja njujorške društvene sezone

- Nema više štaka, opet sam u štiklama! - pohvalila se američka glumica Brooke Shields (56) presretna jer je prvi put poslije deset mjeseci obula omiljenu obuću i izašla među ljude. Pojavila se prošlog utorka na crvenom tepihu jednog od najvažnijih događaja njujorške društvene sezone, jesenskoj gala večeri American Ballet Theatrea u haljini čija je dužina do polovice listova istaknula njezine salonke s vrtoglavim potpeticama, javlja Page Six.

Bio je to njezin prvi javni događaj u štiklama na kojem je blistala zbog dva “modna detalja” - osmijeha i stav pobjednice. Naime, zvijezda serije “Štiklama do vrha” ima se čime ponositi: u siječnju je, na treningu, slomila bedrenu kost. Završila je u bolnici i podvrgnuta je operativnom zahvatu: umetnute su joj dvije metalne šipke. Međutim, pojavile su se komplikacije i bila je prisiljena proći kroz drugu operaciju, što je dovelo do infekcije stafilokokom.

Bilo je tu svega, intenzivne terapije antibioticima, prvih bolnih koraka na štakama, straha hoće li ikad vratiti tjelesnu kondiciju prije nezgode, kako će se to odraziti na njezin posao?

- Ne sviđa mi se što je ozljeda za sada jača od mene, što me je sredila glupa nesreća. Nikako se riješiti rehabilitacije. Svaki put kad pomislim da sam dovoljno jaka, shvatim da se moram vratiti na fizikalnu terapiju - rekla je početkom ove godine.

U međuvremenu se štošta promijenilo: osovila se na noge, prohodala i prebrodila rehabilitaciju. Vratila se i na posao: za Netflix snima romantičan film "Dvorac za Božić", a partner joj je engleski glumac Cary Elwes. Koliko god da je sad sretna, jedno zacijelo neće otrpjeti dok ne završi sa snimanjem: uzrečicu "slomi nogu" kojom se u glumačkom svijetu "tjera" loša sreća. Dosta joj je i loma noge i loše sreće, za duže vrijeme.

Linker
19. travanj 2024 19:16