Pohvalila se

Nakon neočekivanog prekida odmah krenula dalje: Gillian svima pokazala svoju ‘novu curu‘

Zvijezda serije ‘The Crown‘ okrenula je novu stranicu u životu i otkrila u čijem društvu uživa sada kada više nije s autorom popularne serije.

Nitko nije očekivao da će glumica Gillian Anderson, poznata po ulozi Scully u "Dosjeima X" i onoj britanske premijerke Margaret Thatcher u seriji "Kruna", prekinuti s Peterom Morganom, scenaristom i dramatičarem koji stoji upravo iza "Krune". No, njihova četverogodišnja ljubav došla je kraju i to uoči Božića, kada mnoge veze pucaju.

Ipak, Gillian nije htjela otkriti što je presudilo njihovom odnosu, ali se na Instagramu pohvalila da je krenula dalje i da je itekako sretna u društvu svoje nove "ljubavi". Ali ne onakve na kakvu možda mislite.

"Upoznajte moju novu curu, Stellu", napisala je glumica ispod fotografije na kojoj u zagrljaju drži kujicu. Gillian, također zvijezda briljantne serije "Sex Education", već ima štene po imenu Nelson, a sada će njezino dlakavo društvo biti još veselije.

Rastavio ih pretrpan raspored?

Gillian i Peter započeli su svoju romansu još 2016. godine, no nikada nisu živjeli zajedno. Glumica je glavnog pisca i autora serije "Kruna" opisivala kao partnera koji joj ostavlja dovoljno prostora ostvariti profesionalne ambicije, a da pritom ne traži mnogo zauzvrat. Ipak, neki izvori tvrde da ih je rastavio hektičan raspored zbog kojeg nisu imali vremena jedno za drugo.

image
Gillian Anderson i Peter Morgan na premijeri serije 'The Crown'.
O‘CONNOR/AFF-USA.COM/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Oboje iza sebe imaju propale brakove. On se 2014. rastao od Lile Schwarzenberg, kćerke češkog političara i pripadnika visokog europskog plemstva Karela Schwarzenberga s kojom ima čak petoro djece, dok se Gillian udavala dvaput. Početkom 90-ih na setu "Dosjea X" upoznala je kanadskog scenografa Clydea Klotza s kojim je dobila kćer Piper Maru, no brak je trajao samo do 1997.

Potom se u Londonu zaljubila redatelja dokumentaraca i producenta Juliana Ozannea s kojim je u braku bila dvije godine. Nakon toga imala je nekoliko kratkih veza, a u onoj s poduzetnikom i psihologom Markom Griffithsom dobila je sinove Oscara i Felixa. Par je prekinuo u ljeto 2012.

Linker
18. travanj 2024 08:22