PINK JE IN

Nakon Nine i Severine, i Maja Šuput nosi haljinu s hit detaljem sezone!

Amerikanci možda imaju glumicu Anne Hathaway koja ovih dana nosi barbie look, dok mi imamo Maju Šuput koja je jednostavno kraljica pink kombinacija.

Maja Šuput Tatarinov koristi svaku priliku da nam dokaže da uvijek može bolje baš kada pomislimo da nas je modno nadahnula i da je to njezin vrhunac. Gotovo uvijek joj uspije otići korak dalje u modi i dokazati svima da je jedinstvena i neponovljiva modna ikona na domaćoj estradi.

Glazbenica je otpjevala svoje svadbene hitove na vjenčanju 29-godišnjeg hrvatskog reprezentativca, Luke Cindrića i njegove dugogodišnje supruge Lare Stipetić. Za ovu prigodu odjenula je pink haljinu s hit detaljem sezone- floralnim ukrasom, koji neodoljivo podsjeća na kreaciju Nine Badrić koja je nedavno proslavila 50. rođendan u haljini Mihana Momose.

‘‘Još jedno ludo vjenčanje je počelo. Think pink stav i idemo do zore‘‘, poručila je Šuput ispod fotografije na kojoj veselo pozira u pink izdanju. Netipičnu haljinu također potpisuje brend Mihano Momosa koja se može nabaviti u trgovini I do Weddings, koja broji preko nekoliko svjetski poznatih brendova vjenčanica i večernjih haljina poput Sherri Hill-a i Pollardi Fashion Group.

‘‘Koja haljina‘‘, ‘‘Savršeno elegantna‘‘, ‘‘Odlično ti stoje ružičasti tonovi‘‘, ‘‘Pristaje ti think-pink‘‘, ‘‘Prekrasna si‘‘, ‘‘Blistaš Majo, predivna haljina, a i ti‘‘, samo su neki od komenatar obožavatelja, a samo večer prije Šuput je uveličala još jedno vjenčanje.

‘‘A večeras u obližnjem Mostaru‘‘, poručila je ispod fotografije na kojoj pozira u još jednom zanosnom pink izdanju duže varijante. Riječ je o haljini s elegantnim prorezom na nozi te ukrasnim detaljem na sredini, satkanoj od najfinijih materijala besprijekorne izrade.

Komplimente na račun ovog outfita udijelila joj je i kolegica Nina Badrić putem društvenih mreža: "Opaaa batoo‘‘, poručila je te dodala emotikone sa srcima.

Teško da itko može skinuti poglede sa Šuput koja gotovo uvijek u svom prepoznatljivom stilu nadmaši samu sebe outfitima, ukrade poglede sve prisutnih te uspije zabaviti sve prisutne svojom energijom. Bilo da je riječ o svadbenoj ceremoniji ili televizijskom zabavnom formatu, njoj jednostavno sve ide od ruke! Ona je jednostavno cijeli paket, a mi samo možemo diviti se i reći - Bravo Majo!

Linker
23. travanj 2024 19:22