Ranko Suvar / Hanza Media
DOKAZ KRAJA

Nakon razvoda: Iva vratila djevojačko prezime i na špici nosi osmijeh, a Boško Balaban uživa u prirodi

Mnoge je nedavno iznenadila vijest o razvodu braka Ive i Boška Balabana, para koji je uvijek ostavljao dojam sretnog i zaljubljenog dvojca kojima baš ništa ne može stati na put

I dok o razlozima te posljedicama prekida 15-godišnje ljubavi možemo samo nagađati, Iva i Boško u javnosti ostavljaju dojam sretnih pojedinaca. Ona je na profilima društvenih mreža vratila svoje mladenačko prezime Radić, pod kojim je davne 1995. godine i osvojila titulu Kraljice Hrvatske, a samo nekoliko mjeseci kasnije osvojila i četvrto mjesto na izboru za Kraljicu svijeta.

Riječki nogometaš svoju je sugrađanku godinama osvajao, a u konačnici je pokleknula i na vječnu mu se ljubav zaklela 2002. godine. U studenom iduće godine njihovu je sreću upotpunila djevojčica Tasha, kojoj su se kasnije pridružili danas 10-godišnji Ivan i 5-godišnja Tessa.

Jedna mala momčad #family

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀IvaRadić (@iva___radic) on

Ivina i Boškova ljubav djelovala je snažno unatoč njegovim čestim putovanjima i izbivanjima. Iva je svojevremeno medijima izjavljivala kako joj nimalo ne odgovaraju njegovi česti odlasci, ali i selidbe s kojima se cijela obitelj mora nositi. Naime, zbog Boškovih nogometnih obaveza i čestog mijenjanja klubova obitelj je više puta mijenjala adresu.

Posljednjih godina Zagreb je njihov stalan dom i djelovalo je kao da su pred supružnicima godine mira i sreće. Ipak, dugogodišnja ljubav i troje zajedničke djece nisu bili dovoljni za pronalazak zajedničkog jezika te je rastava bila neminovna. Sudeći po njihovim javnim i društvenim aktivnostima, 39-godišnji Boško i 40-godišnja Iva odlučili su ne očajavati, nego uživati u dobrim stranama života.

Laki & Bole

A post shared by Bosko Balaban (@boletop) on

Rekreacija ...

A post shared by Bosko Balaban (@boletop) on

On se posvetio rekreaciji i izletima u prirodu, a ona vrijeme nakon razlaza najradije provodi s prijateljicama. Bila je tako nedavno uz prijateljicu Ljupku Gojić neposredno nakon rođenja njezine treće kćeri, prisustvovala je i vjenčanju dragih ljudi, ali i vrijeme provodila onako kako najljepše i najbolje zna – u društvu djece.

Spica / Zagreb 30.09.2017. / foto: Davor Matota / Iva Balaban
Iva Balaban s kćeri na zagrebačkoj špici, 30.rujan 2017

Prije posla, nabrzaka jedno hranjenje #monday #alwaysFirstMama @ljupkagojicmikic

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀Iva•Radić (@iva___radic) on

#sve

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀Iva•Radić (@iva___radic) on

Linker
22. travanj 2024 07:55