Profimedia, INF
Nije bilo lako

Nakon razvoda iz pakla, dogodio se nevjerojatan obrat: Bivši supružnici zajedno slavili njezino vjenčanje

Denise Richards prošla je razne faze u odnosu s bivšim suprugom Charliejem Sheenom, a nakon prijetnji i užasa koji su si priuštili dok su bili zajedno, glumica je odlučila okrenuti novu stranicu.

Gostujući u emisiji 'Real Housewives' Denise Richards je priznala da je bivšeg supruga Charlieja Sheena pozvala da bude gost na njezinom vjenčanju za Aarona Phypersa. 48-godišnja glumica iz braka s Charliejem Sheenom ima dvije kćeri Sam (14) i Lola (13). Za Phypersa se udala u rujnu prošle godine, a među malobrojnim uzvanicima na vjenčanju u kući na Malibuu s pogledom na ocean, bio je i Sheen.

'Bez obzira na našu burnu prošlost, pozvala sam ga na vjenčanje. Uključujem ga u sve što ima veze sa mnom ili našom djecom', rekla je glumica.

May 7, 2013: Charlie Sheen and Denise Richards leave Edelman Children's Los Angeles Family Court in Los Angeles, California today. Sheen and Richards were in court so that his twin boys would be allowed to stay with Richards while their mother Brooke Mueller, finishes her rehab stay., Image: 160998534, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INF
Profimedia, INF

Denise i Charlie su se upoznali 1991. godine na setu filma 'Loaded Weapon 1', a u ljubavnu vezu su se upustili 2000. kad je ona gostovala u njegovom sitcomu Spin City. Zaručili su se krajem 2001. godine. Pola godine kasnije bili su u braku.

Tijekom veze su više puta prekidali. 2005. godine Denise je prvi put ostavila supruga, no onda mu se vratila u nadi da će riješiti probleme. Samo godinu dana kasnije Denise je predala papire za razvod te zatražila zabranu prilaska zbog prijetnji smrću.

May 7, 2013: Charlie Sheen and Denise Richards leave Edelman Children's Los Angeles Family Court in Los Angeles, California today. Sheen and Richards were in court so that his twin boys would be allowed to stay with Richards while their mother Brooke Mueller, finishes her rehab stay., Image: 160998526, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INF
Profimedia, INF

Glumca je tada nazvala 'pedofilom', a on nju 'besposlenom i netalentiranom svinjom'. Optužila ga je i za brojne prevare te ovisnosti o alkoholu i kocki. Uslijedile su borbe na sudu zbog skrbništva i razni skandali. Tako je Denise u svojim memoarima jednom prilikom napisala kako su 'imali prekrasnu ljubavnu priču, ali i jedan od najgorih razvoda'. Charlie je vrijeme ubijao sa ženama lakog morala te priznao da ima HIV, dok se Denise u potpunosti posvetila kćerima te posvojila još jednu 2011. godine.

U prosincu 2017. godine upoznala je Aarona Phypersa, koji je poznat i kao bivši suprug glumice Nicollette Sheridan, zvijezde serije 'Očajne kućanice'.

Santa Monica, CA  - *EXCLUSIVE*  - Denise Richards and husband Aaron Phypers have dinner with her daughter at Giorgio Baldi in Santa Monica. The newest of the 'Real Housewives of Beverly Hills' was happy to stop for a couple of photos with Phypers.

Pictured: Denise Richards, Aaron Phypers

BACKGRID USA 20 MARCH 2019, Image: 420965827, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Linker
23. travanj 2024 12:02