WOW, Adele...

Nakon razvoda je jača nego ikada: Izgubila je 45 kilograma i ne boji se ničega, a svi je pitaju samo jedno

Glazbena zvijezda Adele pojavit će se u showu Saturday Night Live, gdje će se prvi put okušati kao voditeljica i pokazati svoju nevjerojatnu transformaciju kojom je mnoge inspirirala.

Ovaj vikend gledanost NBC programa i showa Saturday Night Live bit će vrlo visoka. To uopće ne čudi jer će voditeljica poznatog showa biti 32-godišnja Adele, a gledatelji će se uvjeriti u njezin osobni preobražaj.

"Dovraga... Tako sam uzbuđena zbog ovoga! Također apsolutno prestravljena! Moj prvi hosting koncert i za ovaj show. Oduvijek sam to željela raditi. Bila sam svjesna da treba zasukati rukave i u potpunosti se baciti u to, ali nikada nije bilo pravo vrijeme za to. Ali ako je ikad vrijeme da bilo tko od nas napravi nešto novo zatvorenih očiju i nada se najboljem, to je 2020., zar ne? Proći će gotovo 12 godina od dana kada sam se prvi put pojavila u emisiji, tako da se čini puni krug i jednostavno nisam mogala reći ne! Vidimo se!", napisala je Adele.

Adele je u studio stigla u crnim hlačama i plišanoj košulji, a zbog epidemioloških mjera najavu emisije je radila s maskom. U najavi emisije se pojavljuje s glazbenim gostima iz grupe H.ER i komičarkom Kate McKinnon te je pokazala da je svladala američki naglasak, kojim je mnoge nasmijala.

image
Adele je oduševila u najavi.
NBC/ SNL/FERRARI/PROFIMEDIA


Na svom Instagramu pjevačica je objavila fotografiju na kojoj čita scenarij i priprema se. Odjevena u jeans kombinezon svima je pokazala predanost novom poslu. Mnogi su je u komentarima pitali samo jedno: kada će izdati novi album?

Osim kilograma, iza nje je i razvod

Osim transformacije u fizičkom izgledu, Adele je ove godine i finalizirala rastavu. Razlaz se službeno dogodio prošle godine, ali detalji razvoda glazbene megazvijezde Adele i njezinog bivšeg dugo su bili na sudu, ali su i zapečaćeni, odnosno, nikakvi detalji sudske presude nisu pušteni u javnost. Pjevačica i bivši suprug odlučili su se razvesti u travnju prošle godine nakon osam zajedničkih godina, od kojih su u braku proveli nešto više od tri.

Pjevačica Adele, koja je svoju blistavu karijeru startala s pjevanjem tužnih pjesama o prekidu, viđa svog bivšeg supruga Simona Koneckog vrlo često. Daily Mail donosio je snimke iz zraka koje dokazuju kako će par nakon rastave dijeliti samo metri između njihovih ulaznih vrata, te da su i nakon ljubavnog brodoloma (p)ostali susjedi u Beverly Hillsu. To su odlučili kako bi oboje bili što bliže svom sinu Angelu.

Linker
19. travanj 2024 13:44