Getty Images
novi početak i za nju

Nakon razvoda oboje pronašli sreću: On se oženio prije nekoliko mjeseci, a sada se i ona hvali prstenom

Glumica Anna Faris spremna je treći put izreći sudbonosno 'da' nakon što se ovog ljeta oženio njezin bivši suprug s kojim je bila u braku osam godina.

Glumica Anna Faris spremna je treći put izreći sudbonosno 'da' nakon što se ovog ljeta oženio njezin bivši suprug s kojim je bila u braku osam godina.

Nakon što se rastala prošle godine od glumca Chrisa Pratta (39), glumica Anna Faris (41) je spremna ponovno ući u bračne vode. Njezin dečko Michael Barret poklonio joj je ogromni dijamantni prsten koji glumica ponosno pokazuje na lijevoj ruci.

Anna je snimatelja Michaela Barreta upoznala 2017. na filmu "Overboard", a sada vrijedno rade na novom filmu "Summer Madness".

Nakon što su prošle godine objavili da se rastaju, Anna Faris i Chris Pratt pronašli su nove partnere. Ona je sretno zaljubljena u snimatelja Michaela Barretta, a Chris je utjehu našao u društvu najstarije kćeri Arnolda Schwarzeneggera, Katherine (28).

Instagram
Ljubav za romane...

On se u lipnju ove godine ponovno oženio, a nju organizacija vjenčanja tek čeka.

Najzanimljivija činjenica iz njihove rastave je što će par morati i nakon bračnog brodoloma i dalje živjeti u blizini. Njihova brakorazvodna nagodba ima klauzulu koja jasno tvrdi da Anna i Chris moraju živjeti najviše osam kilometara jedno od drugog kako bi se zajedno brinuli za sina Jacka, a u ugovoru im stoji da moraju provoditi blagdane zajedno. Bračni brodolom su objavili bez grubih riječi.

HOLLYWOOD, CA - NOVEMBER 03:  Actors Chris Pratt and Anna Faris arrive at the Los Angeles Premiere 'Delivery Man' at the El Capitan Theatre on November 3, 2013 in Hollywood, California.  (Photo by Jason Merritt/Getty Images)
Getty Images

"S tugom vas obavještavamo da se razvodimo. Trudili smo se dugo vremena i stvarno smo razočarani. Naš sin ima roditelje koji ga jako vole i zbog kojeg želimo da ova situacija ostane čim privatnija. I dalje se volimo i uvijek ćemo cijeniti vrijeme koje provodimo zajedno – objavila je Anna Faris (40) na svojem Instagram profilu, a uskoro nakon njene, stigla je objava i Chrisa Pratta (38) koji je na kraju zajedničke izjave dodao da će "i dalje neizmjerno poštivati jedan drugog".

24.April.2017 - London - UK

Anna Faris - Chris Pratt

Guardians of the Galaxy UK Screening at the Eventim Apollo in London., Image: 330071993, License: Rights-managed, Restrictions: PLEASE CREDIT AS PER BYLINE 
UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE 0208 344 2007, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos

HOLLYWOOD, CA - APRIL 21: (L-R) Actor Anna Faris, Jack Pratt and actor Chris Pratt at the Chris Pratt Walk Of Fame Star Ceremony on April 21, 2017 in Hollywood, California.  (Photo by Jesse Grant/Getty Images for Disney)
Getty Images for Disney
Anna Faris i Chris Pratt sa sinom

Prije Pratta, Faris je bila udana za glumca Bena Indra, od 2004. do 2008., a nedavno je rekla da se ponovno vidi u braku. "Još uvijek vjerujem u ljubav i monogamiju, ali i odanu predanost u vezi", dodala je.

Linker
27. travanj 2024 01:09