Instagram
Mama iz snova

Nakon sina iz stvarnog života, slavnu glumicu prerastao je i omiljeni sin iz serije

Kolumbijskoj glumici koja se proslavila ulogom u seriji "Moderna obitelj", Sofiji Vergari, srce je na mjestu, opet je na snimanju serije koja ju je lansirala u nebo.

Slavna glumica Sofia Vergara (47) prije dvije godine na dodjeli nagrade Emmy se pojavila u pratnji svog sina Manola (28). Na crvenom tepihu pucala je od ponosa šetajući se sa sinom kojeg je dobila u braku sa srednjoškolskom ljubavi i prvim suprugom Joeom Gonzalezom.

REUTERS

Manolo se uz slavnu majku zaljubio u glumu, a iza sebe ima nekoliko uloga, a editorijal za magazin Paper lansirao je i njegovu karijeru kao modela. Ovih dana se Sofia vratila na set koji joj je puno toga dao. Osim slave, upravo preko prijatelja sa seta Jessea Tylera Fergusona upoznala je i svog supruga Joea Manganiella.

Sofia je u objavama sa seta u prvi plan istaknula svog sina iz serije Rica Rodrigueza poznatijeg kao Mannyja Delgadoa koji je proslavio 21. rođendan.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Happy 21st @starringrico !!!!

Objavu dijeli Sofia Vergara (@sofiavergara)

Deset godina od početka snimanja, ekipa se ponovno našla na setu, a klinci uz koje smo se zabavljali to više nisu. Lik Mannyja, Lukea i Alex pred kamerama su odrasli.

Serija 'Moderna obitelj' je najveći hit studija 20th Century Fox Television, ostvarivši televizijski rekord s osvojenih pet Emmyja za najbolju komičnu seriju. Trenutno je najdugovječnija humoristična serija ABC-a, a u svojoj 10. sezoni rangirana je na četvrtom mjestu najboljih televizijskih komedija. Serija je osvojila i Zlatni globus, četiri nagrade SAG za najbolju komediju i brojne druge nagrade.

'Već 10 godina naši se likovi hrabro suočavaju sa životnim prekretnicama i prolazeći kroz njih kreću se prema velikom osobnom obogaćivanju; mi smo odabrali drugačiji put radeći na još jednoj sezoni 'Moderne obitelji'', komentirao je odluku o nastavku snimanja serije producent i glumac Christopher Lloyd.

Linker
20. travanj 2024 03:44