GAC/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Loš kraj godine

Nakon skandala još i ovo! Poznata komičarka zapečatila je 2020. godinu neočekivanom dijagnozom

Kada je mislila da ova godina ne može biit gora, Ellen DeGeneres je doznala da je pozitivna na Covid-19, no, srećom, osjeća se dobro.

Kada je mislila da ova godina ne može biit gora, Ellen DeGeneres je doznala da je pozitivna na Covid-19, no, srećom, osjeća se dobro.

Američka komičarka i voditeljica Ellen DeGeneres, koju su njezini suradnici, s kojima radi na svom showu, optužili za mobing i toksičnu atmosferu, na Twitteru je objavila da se i ona zarazila koronavirusom.

"Bok svima, samo vas želim obavijestiti da sam pozitivna na Covid-19. Srećom, osjećam se dobro. Svi koji su bili sa mnom u bliskom kontaktu su obaviješteni, a ja sam u samoizolaciji. Vidimo se ponovno nakon blagdana i ostanite mi svi zdravi i sigurni", poručila je komičarka.

Show omiljene komičarke pod istragom zbog užasnih optužbi! Objavljeni mailovi otkrili mračne tajne

Ellen je prilično lošu godinu privela kraju na dosta neočekivan način koji ni sama nije očekivala. Njezina inače odlična reputacija poljuljana je nakon što su njezini zaposlenici zamjerali nepravedne otkaze i smanjenje plaće. Također, najviše pritužbi veže se uz producenta Kevina Lemana koji je navodno redovito seksualno zlostavljao zaposlenike na razne načine.

Zbog skandala pokrenuta je bila opsežna istraga, nakon koje se komičarka vratilu svojem showu i u prvoj epizodi progovorila o cijeloj situaciji.

"Dobrodošli u 18. sezonu The Ellen DeGeneres showa. Ako ovo gledate jer me volite, hvala vam, a ako gledate jer me ne volite, dobrodošli", započela je Ellen uvodni govor u svom prepoznatljivom stilu.

"Kakvo vam je bilo ljeto? Moje je bilo odlično! Sretna sam što sam ponovo u studiju jer imam puno toga za reći. Sada ću biti direktna jer mi direktno obraćanje ljudima proteklih šest mjeseci nije bilo dopušteno. Zato je preda mnom virtualna publika", nastavila je Ellen, pokazujući na ljude koji su joj se pridružili putem video poziva.

Ellen DeGeneres prvi put o velikom skandalu: 'Želim se ispričati svima koje sam povrijedila'

Ellen se ispričala svima koje je nehotice povrijedila jer joj to, kaže, nipošto nije bila namjera.

"Želim se ispričati svima koje je ova situacija povrijedila. Znam da sam privilegirana i da imam moć i da to dvoje prati velika odgovornost. Prihvaćam potpunu odgovornost za to što se događa na mojem showu. Puno smo razgovarali proteklih mjeseci što možemo napraviti da poboljšamo atmosferu i radne uvjete. Napravili smo potrebne promjene i danas okrećemo novu stranicu", poručila je.

Linker
28. travanj 2024 05:02