Privatni album
PRED OČIMA JAVNOSTI

Nakon što ju je optužio da se proslavila na njegovoj bolesti, Ana Bučević potvrdila da se razvodi: 'To nije više onaj moj Saša'

Upravo tamo gdje je stvorila popularnost, za Anu Bučević odvija se velika drama. Naime, na Facebooku je njezin suprug objavio uznemirujuće statuse kojima zapravo govori kako je njihov brak gotov, a sve je toliko nevjerojatno za njezine obožavatelje da su mnogi posumnjali kako mu je profil hakiran. Ipak, tu mogućnost odbacio je napisavši da je sve napisao pri punoj svijesti, a sada je i Ana potvrdila kako se doista razvode.

Self-help poduzetnica Ana Bučević i na Facebooku i na Instagramu ima više od 150 tisuća vjernih pratitelja i svoj je uspješan posao motivacijske govornice izgradila upravo zahvaljujući društvenim mrežama. Ipak, na tim istim mrežama sada se odvija jedna od njezinih najvećih drama. Njezin suprug Saša Dvornik objavio je status na svojem profilu na Facebooku kojim je izazvao pravu nevjericu, a nedugo nakon toga Ana je potvrdila kako je doista istina da se razvode.

- Da, istina je. Saša i ja se razvodimo. Pokrenula sam rastavu braka prije nekoliko mjeseci. Saznala sam za izbore koje je donosio bez mog znanja i koji su za posljedice štetile našoj obitelji. Sve sam napravila da mu pomognem da shvati da će mu izbori koje donosi samo naštetiti. Nije me slušao i nije ih priznavao. Ne možeš pomoći onome koji pomoć ne traži. I ne preuzima odgovornost za svoje postupke. Toliko znam. Naš razvod je sporazuman, ali njegov Ego kao što vidite ponekad luduje i nije ga u stanju kontrolirati. Šutjela sam do sada iz više razloga. Htjela sam mu pomoći da se vrati na pravi put. Oprostom i ljubavlju. Htjela sam da osvijesti svoje izbore i gdje će ga odvesti. Htjela sam, što i jesam u našoj intimi riješiti sa zavodom za socijalnu skrb da mi pomognu savjetima kako da sa izborima koje donosi ostane prisutan tata našem sinu. Napravila sam sve da zadrži integritet i dostojanstvo. Nažalost, on ni ovog trenutka nije svjestan izbora koje i dalje donosi. Jasni su meni obrambeni mehanizmi i napade kao obrane - napisala je Ana u svojem prvom komentaru na njegov status.

- To je čovjek kojeg sam ludo voljela 7 godina i dala mu svoje puno povjerenje i ljubav. Ali ja živim ono što pišem u svojim knjigama. Znam i što ljubav nije. I kada izgubiš u nekoga povjerenje shvatiš da onog najvažnijeg za sretan brak više nema. Prijateljstva. A ja ljubav dišem. I disala sam je svakog trenutka našeg braka. Ovo je jedna od naših posljednjih fotografija gdje sam ja i dalje bila ludo zaljubljena u svog supruga, a on je u tim trenucima već znao da donosi izbore koji ljubav nisu. Ne pada mi na pamet ni jednom ga riječju ponižavati, vrijeđati ni blatiti. To je tata našeg sina i čovjek za kojeg sam mislila da ćemo život zajedno provesti. Više to ne mislim. To nije više onaj moj Saša. Nikada ga nisam prevarila, nikada lagala, nikada napravila ni jedan postupak koji ljubav nije bio. Ja i dalje i ovog trena volim njegovu dušu, ali ne ono tko je postao! Ja mogu samo živjeti ljubav. Kada ljubav to više nije, ja idem dalje opet živjeti ljubav. A njega ću sada voljeti izdaleka - završila je self-help poduzetnica u svojem odgovoru na njegov status s Facebooka u kojem ju je direktno napao i prozvao da se "preko njegovih leđa proslavila i iskoristila njegovu bolest".

- Možeš šta hoćeš i dokle hoćeš, ali ne priko mojih leđa. Pogotovo pribotunavajući mi da sam imao rak. Ja sam taj koji je odlučio promijeniti svoj mindset, tebi hvala na suporttu, ali nisi ti ta koja je zaslužna, nego ja, svojom snagom i voljom jer je moj život igra bez granica, a ti samo usputna stanica. Jer ako ima tko pričati, svitu pokazati, dokazati da se može sve u životu, samo snagom volje i uma... jer ja sam odlučio, a ti samo sjela u vlak da sudjeluješ u putovanju, jer ga sama nisi mogla kreirati... Sve ostalo je nebitno jer sad ja nastupam, ne ja ego, nego duša, istina, čovjek koji griješi jer nisam svetac, ali sam istina jer da nisam ne bih bio ovdje sad, znači vrijedim nešto jer da nije tako otišao bih, a ti si me naučila kako zračiš, tako privlačiš. Sad ću ja Saša Dvornik punit Arene, i to Štark Arenu, a ne Sava Centar... jer moja misija je puno više od onog što ti misliš. Čudan je ovaj univerzum - stoji u poduljem statusu koji je Saša objavio. Naime, ono o čemu on govori je da je Ana često govorila o njegovoj borbi s bolesti, odnosno s rakom kojeg je prije nekoliko godina pobijedio.

Tako je prije par godina u intervjuu za Gloria.hr objasnila kako se nosila s negativnim okolnostima koje su ih tada zadesile.

- Moj suprug je došao u moj život s karcinomom, mada to ni on ni ja još nismo znali. Kada razmišljate pozitivno i vjerujete da se sve događa s razlogom tada je i to što sam upoznala muškarca s karcinomom, ali i on mene, za nas bilo čudo i dar s neba. Moj suprug smatra da me nije upoznao, da danas ne bi bio živ. Ja sam ta koja mu je ukazala na zakon privlačenja i mogućnost promjene realnosti koja nam se događa, te smo svjedočili tome. On će vam reći da je njegova bolest najbolja stvar koja mu se dogodila, jer je zbog toga osoba kakva danas je. Čovjek koji je spoznao što je život zaista i kako ga živjeti. Upravo zbog te naše priče, pomogli smo na tisućama ljudi da osvijeste da i oni to mogu. Moj suprug danas živi život, kakav su mu rekli da neće moći živjeti. Sve se događa za veće dobro. Kada u to vjerujete, tome i svjedočite - govorila je tada, ali čini se kako joj suprug, koji ima tvrtku Kontakt Plus, to zamjera. Iako su mnogi posumnjali kako mu je profil hakiran pa netko želi napraviti dramu, Saša se oglasio s još jednim statusom.

- Sve je napisano s potpunim rezonom, pri punoj svijesti, jer kad te netko ponizi kao čovjeka, osobu od krvi i mesa, Tatu, kad netko pljuje po tebi kao da si krpa, tu onda dolazi do obrane integriteta, svojeg lika i djela, tj., nekog tko ti je sebe cijelog dao, svoje tilo, dušu, svoju iskrenost... čak sve ovo je izašlo na vidjelo jer ne stojim iza puno stvari izrečenih, jer ne želim da svit bude obmanut....da pojednostavim, preko moje bolesti ne možeš graditi svoj svijet, a pogotovo ne iznoseći neistine dvosmislene rečenice...pričati jedno, a živjeti treće. Da vam netko dodjeli ulogu bez vašeg znanja, igra se s vašim emocijama, uvjerava vas da je danas ponedjeljak, a ne srijeda... Nisam osvetoljubiv, niti mi je namjera takva, ali MORAM radi svita koji se nalazi u vrtlogu, da Ana me svemu naučila, ali krpa i opušak nisam....Pa zar se tako ponaša prema Tati našeg sina... Tu za mene priča počinje i završava... Kad knjiga izađe u javnost, bit ćete sigurni u moje ispravne odluke, naravno, imajući u vidu da je Ana Mama... - napisao je još jedan komentar nakon što ga je jedna od obožavateljica prozvala da nije priseban, pa čak i posumnjala da je profil hakiran. Ipak, nakon višesatnog raspravljanja na njegovom profilu, Ana je nagađanjima stala na kraj i potvrdila da se razvode, ali da je odluka bila njezina.

Ovaj "rat" koji joj je suprug objavio na društvenim mrežama samo je jedan u nizu problema s kojima se najpoznatija self-help poduzetnica ove godine mora nositi. Naime, početkom godine je Ministarstvo zdravstva odlučilo podnijeti kaznenu prijavu zbog sumnje da se bavila nedopuštenim medicinskim djelatnostima bez odgovarajuće stručne spreme, odnosno nadriliječništvom.

Linker
19. travanj 2024 19:43