Petra Nemcova
 Profimedia, Abaca Press
"BOŽANSKI DAR"

Nakon teške tragedije u kojoj je izgubila zaručnika i jedva preživjela, živi najljepše dane: U 41. godini čeka prvo dijete

Nakon tragedije na Tajlandu, gdje je u razornom tsunamiju izgubila zaručnika, a ona jedva preživjela, bivša manekenka Petra Nemcova živi najljepše dane - očekuje prvo dijete.

Nakon tragedije na Tajlandu, gdje je u razornom tsunamiju izgubila zaručnika, a ona jedva preživjela, bivša manekenka Petra Nemcova živi najljepše dane - očekuje prvo dijete.

Petra Nemcova, bivši češki supermodel, a danas humanitarka, pohvalila se na Instagramu da čeka prvo dijete. Nakon što ju je 2004. u tsunamiju na Tajlandu zadesila tragedija u kojoj je izgubila zaručnika Simona Atleeja, a i sama bila teško ozlijeđena, ova 40-godišnjakinja ponovno je našla sreću u poduzetniku Benjaminu Larretcheu.

"Naša obitelj se širi, a i moj trbuh. Vrlo sam zahvalna svemiru što nas je tako brzo blagoslovio ovim božanskim darom", napisala je Petra ispod fotografije. Za Benjamina se udala početkom kolovoza ove godine u Sedoni u Arizoni, a par je imao privatnu ceremoniju. Inače, upoznali su se prije tri godine, a vezu su otkrili javnosti prošle godine jer Petra puno drži do svoje privatnosti. Ipak, nije odoljela i s obožavateljima je podijelila sreću zbog vjenčanja.

Tragedija na Tajlandu koju je doživjela 2004. obilježila ju je za čitav život, ali je ipak hrabro nastavila dalje. Preživjela je zahvaljujući tome što se držala za palmu sve dok nisu došli spasioci, ali uslijedio je dug oporavak zbog unutarnjih ozljeda te je morala ponovno naučiti hodati. Prije Benjamina, Petra je bila zaručena za glumca Jamieja Belmana, a nakon njega za bankara Alejandra Grimaldija, s kojim je prošle godine prekinula zaruke. Zbog svega što je proživjela, osnovala je humanitarnu zakladu "Happy Hearts" koja pomaže žrtvama tsunamija i sličnih katastrofa.

Linker
29. travanj 2024 05:37