Profimedia, Backgrid USA
U NEW YORKU

Nakon teškog poraza, ponovno blista: Serena Williams jednim je potezom iznenadila sve

Serena Williams svoju je dvogodišnju kćerkicu Olympiju dovela na trenutačno najvažniju modnu pistu na svijetu i nema bolje promocije za njezinu kolekciju S by Serena Williams koju je prikazala na Tjednu mode u New Yorku.

Jedna od najboljih tenisačica svijeta upustila se u modnu industriju prije nešto više od godine dana te je svoju novu kolekciju predstavila na Tjednu mode u New Yorku, modnom događanju na kojem se predstavljaju najpoželjniji modni brendovi. I dok su modnim pistama prošetale manekenke svih veličina, što je posebno naglašen trend ove godine, svu pozornost ukrala je dvogodišnja kći Serene Williams.

Iako je Olympia stigla tek na kraj revije, dvogodišnjakinja se sramežljivo privila uz svoju slavnu mamu jer ipak još nije navikla na svijetla reflektora. Ovo je prvi ovakav izlazak slavne mame i njezine kćeri, a njezin debi na Tjednu mode u New Yorku dolazi samo nekoliko dana nakon što je izgubila u finalu U.S. Opena.

New York, NY  - S by Serena Williams during New York Fashion Week: The Shows held at Metropolitan West in Manhattan, New York City.

BACKGRID USA 10 SEPTEMBER 2019, Image: 470245769, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Iz prvih redova modnu su reviju pratili reality zvijezda Kim Kardashian, manekenka Alessandra Ambrosio, plus-size model Ashley Graham sa suprugom Justinom Ervinom te voditeljica Gayle King i mnogi drugi, a nedostajala je samo njezina prijateljica, Meghan Markle koja je u subotu potegnula do New Yorka kako bi je bodrila na teniskom meču, ali nije mogla ostati da je podrži i na njezinoj reviji.

U njezinoj novoj kolekciji je sve ispod 200 dolara, osim kaputa, a kako je u bilješkama s revije napomenula, ti modni komadi su za žene poput nje, koje vjeruju u sebe.

Linker
19. travanj 2024 04:59